فعالیت رسمی خانه سینما از دیروز آغاز شد
در حالی که اعلام شده بود بازگشایی خانه سینما تا آرام شدن شرایط و دوری از تنشهای حاشیهای به تعویق میافتد، این خانه با اعلام رسمی رییس هیاتمدیره آن از صبح دیروز درهای خود را باز کرد و شروع دوباره فعالیتهایش را اعلام کرد.
در حالی که اعلام شده بود بازگشایی خانه سینما تا آرام شدن شرایط و دوری از تنشهای حاشیهای به تعویق میافتد، این خانه با اعلام رسمی رییس هیاتمدیره آن از صبح دیروز درهای خود را باز کرد و شروع دوباره فعالیتهایش را اعلام کرد. فرهاد توحیدی (سخنگو و رییس هیاتمدیره خانهسینما) در گفتوگو با «ایلنا» با اعلام این مطلب افزود: بازگشایی مجدد خانه سینما صبح امروز انجام شد و اولین جلسه رسمی هیات مدیره خانه سینما با حضور مدیرعامل در محل این خانه برگزار شد.
وی ادامه داد: همزمان شورای مرکزی چند صنف از صنوف خانه سینما جلسات هفتگی خود را برگزار کردند.
خانه سینما امروز بعداز حدود چهار ماه تعطیلی داوطلبانه و توقف فعالیتها و به دنبال ابطال نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت خود را مجدد آغاز کرده است.