فروش ناامیدکننده فیلم اسپیلبرگ در گیشه

شماره روزنامه: ۵۳۳۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۲۴۸۰۹ فرهنگ و هنر

ایسنا: فیلم جدید «داستان وست‌ساید» در نخستین هفته نمایش در سینماهای آمریکا با فروش ۵/ ۱۰میلیون دلار، آغاز ناامیدکننده‌ای برای استیون اسپیلبرگ و کمپانی دیزنی رقم زد. بازسازی استیون اسپیلبرگ از فیلم کلاسیک و موزیکال «داستان وست‌ساید» در نخستین هفته نمایش در سینماهای آمریکا در بیش از ۲۸۰۰ سالن سینمایی به روی پرده رفت و با وجود قرار گرفتن در رتبه نخست جدول فروش آخر هفته سینمای آمریکا، آغاز امیدوارکننده‌ای با توجه به هزینه ۱۰۰میلیون دلاری کمپانی دیزنی برای ساخت این فیلم نداشته است.

احتمال دارد ساخته جدید اسپیلبرگ در فاصله میان کریسمس و آغازسال جدید میلادی، مخاطبان بیشتری را به سینما جذب کند؛ اما در هر صورت فروش آغازین ۵/ ۱۰میلیون دلاری در آمریکا برای یکی از فیلم‌های تحسین‌شده سال توسط منتقدان که اقتباس سینمایی از یکی از محبوب‌ترین نمایش‌های موزیکال تاریخ تئاتر است، آغاز خوبی محسوب نمی‌شود.

«داستان وست‌ساید» که برگرفته از نمایش‌نامه رومئو و ژولیت اثر ویلیام شکسپیر است، اولین بار در دهه ۱۹۵۰ میلادی در تئاتر برادوی به روی صحنه رفته بود و روایتگر داستان تونی و ماریا است که به‌رغم دشمنی و رقابت میان دارو دسته‌های خیابانی آنها در نیویورک، عاشق هم می‌شوند.

رابرت وایز در سال ۱۹۶۱ فیلمی بر اساس این نمایش ساخت که در ۱۰ شاخه نامزد جایزه اسکار شد؛ اما گفته می‌شود فیلم اسپیلبرگ اقتباس وفادارانه‌تری به نمایش اصلی، در مقایسه با ساخته وایز است. در فیلم جدید اسپیلبرگ، آنسل انگورت بازیگر اصلی است و ریتو مورنو که در نسخه سال ۱۹۹۶ این فیلم بازی کرده بود نیز حضور دارد.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن