رسانه ملی نیازمند تحولی جدی در تولید است

شماره روزنامه: ۵۰۰۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۰۰۵۵۴ فرهنگ و هنر

باشگاه خبرنگاران : حمید شاه‌آبادی معاون جدید سیمای رسانه ملی در آیین معارفه خود با اشاره به تعدد سلایق و پیچیدگی اندیشه‌ها در جامعه امروز گفت: این تعدد و پیچیدگی سلایق، کار را به ویژه برای کسانی که آنتن رسانه را در اختیار دارند، سخت‌تر می‌کند، زیرا هر گروه نیازمند است تا از این آنتن سهمی‌برای بیان اندیشه‌ها و دیدگاه‌هایشان داشته باشند.

رسانه ملی نیازمند تحولی جدی  در تولید است

معاون سیما با تاکید بر اینکه رسانه ملی آیینه تمام‌نمای ارزش‌های ملی و دینی ما است، بیان کرد: همه کسانی که دل در گروی اعتلای کشور دارند باید بتوانند خودشان را در قاب این رسانه ببینند.

شاه آبادی با تاکید بر اینکه با توجه به نیاز مخاطب و اوضاع متفاوت کشور، رسانه ملی در عرصه تولید نیازمند تحولی جدی است، یادآور شد: این تحول باید عمیق و در حوزه محتوا باشد و اگر بخواهیم نگاه تحولی به تولیدات رسانه‌ای داشته باشیم، باید از نقطه نیاز مخاطب بر اساس مصالح کشور آغاز کنیم.

معاون سیما با بیان اینکه امروز به کشوری یکپارچه، همدل و هماهنگ با آرمان‌های نزدیک به هم نیازمندیم، گفت: حل‌وفصل همه مسائل کشور در گرو این هماهنگی است. شاه آبادی با اشاره به وجود گروه‌ها و طیف‌های مختلف فکری و اندیشه‌ای در کشور عنوان کرد: همه این گروه‌ها در عین اینکه اهداف و آرمان‌های مشترکی دارند، به نیازها و سلایق مختلف تقسیم می‌شوند و همه می‌خواهند این سلایق در رسانه دیده شود.

وی افزود: مسوولیت ما در تلویزیون رفع موانع برای دیده شدن این سلیقه‌ها و بازکردن عرصه و فراهم کردن بستری برای بروز این سلایق است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن