چالش پولی در نیمه تمام‌های آبی

شماره روزنامه: ۳۵۹۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۴۰۲۴۰ صنعت-و-معدن

<p> <b>خبرگزاری تسنیم:</b> معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت آب و فاضلاب با اعلام اینکه در طرح‌های نیمه‌تمام آبی به ۲۴‌هزار میلیارد تومان در بخش شهری و ۱۱ هزار میلیارد تومان در بخش روستایی منابع مالی نیاز داریم، گفت: این در حالی است که سالانه کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان دریافت می‌کنیم. علی‌اصغر قانع با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم طرح‌های جدیدی را تعریف کنیم، علاوه بر نیاز طرح‌های در حال اجرا باید منابع جدیدی نیز در نظر گرفته شود، گفت: برای تکمیل شبکه فاضلاب شهر تهران حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است. </p>

خبرگزاری تسنیم: معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت آب و فاضلاب با اعلام اینکه در طرح‌های نیمه‌تمام آبی به ۲۴‌هزار میلیارد تومان در بخش شهری و ۱۱ هزار میلیارد تومان در بخش روستایی منابع مالی نیاز داریم، گفت: این در حالی است که سالانه کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان دریافت می‌کنیم. علی‌اصغر قانع با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم طرح‌های جدیدی را تعریف کنیم، علاوه بر نیاز طرح‌های در حال اجرا باید منابع جدیدی نیز در نظر گرفته شود، گفت: برای تکمیل شبکه فاضلاب شهر تهران حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است.


معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت آب و فاضلاب کشور با تاکید بر اینکه منابع دولتی محدود است، افزود: اگر این روند ادامه یابد اجرای طرح‌ها ۱۰ تا ۲۰ سال طول می‌کشد. قانع با اشاره به اینکه طولانی شدن طرح‌ها موجب غیراقتصادی شدن آنها می‌شود، گفت: با توجه به منابع محدود، تکمیل طرح‌های نیمه تمام اولویت بندی می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن