رشد منفی صنعت متوقف شده است

شماره روزنامه: ۳۲۲۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۸۰۷۹۶۶ صنعت-و-معدن

<p> ایسنا: معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: پیام اصلی اقتصاد مقاومتی میدان دادن به بخش خصوصی برای ورود جدی به کارهای بزرگ است. </p> <p> جعفر سرقینی در آیین تودیع و معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی افزود: باید نگاه دولت به صنعت غنیمت شمرده شود؛ چراکه دولت تمام توان خود را برای حمایت از این حوزه به کار گرفته است. </p> <p> وی ادامه داد: سیاست اقتصاد مقاومتی در حقیقت از تمام مردم می‌‌خواهد حضور فعال در عرصه‌های اقتصادی و صنعتی داشته باشند. </p> <p> معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص آخرین وضعیت صنعت کشور گفت: با تلاش‌های صورت گرفته طی سال جاری رشد منفی صنعت متوقف شده است. </p>

ایسنا: معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: پیام اصلی اقتصاد مقاومتی میدان دادن به بخش خصوصی برای ورود جدی به کارهای بزرگ است.

جعفر سرقینی در آیین تودیع و معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی افزود: باید نگاه دولت به صنعت غنیمت شمرده شود؛ چراکه دولت تمام توان خود را برای حمایت از این حوزه به کار گرفته است.

وی ادامه داد: سیاست اقتصاد مقاومتی در حقیقت از تمام مردم می‌‌خواهد حضور فعال در عرصه‌های اقتصادی و صنعتی داشته باشند.

معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص آخرین وضعیت صنعت کشور گفت: با تلاش‌های صورت گرفته طی سال جاری رشد منفی صنعت متوقف شده است.

وی با اشاره به تغییرات ایجاد شده در بدنه مدیریتی کشور گفت: با تغییراتی که در سطح کلان کشور اتفاق می‌افتد، ناگزیر به اعمال تغییرات در برخی بخش‌ها نیز هستیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن