مرکز سنگ‌های قیمتی خاورمیانه در ایران ایجاد می‌شود

شماره روزنامه: ۱۲۵۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۵۴۷۳ صنعت-و-معدن

با همکاری و انتقال تکنولوژی و سرمایه‌گذاری مشترک بین ایران و هند کارخانه تراش سنگ‌های قیمتی در کشور ایجاد و راه‌اندازی می‌شود.

با همکاری و انتقال تکنولوژی و سرمایه‌گذاری مشترک بین ایران و هند کارخانه تراش سنگ‌های قیمتی در کشور ایجاد و راه‌اندازی می‌شود. به گزارش خبرگزاری موج، فاضل جواهری امین، یکی از پیشکسوتان صنعت طلا و جواهر کشور، با بیان این مطلب افزود: هم‌اکنون توان فعالان صنعت طلا و جواهر کشور به جایگاهی رسیده است که می‌توانیم تولیدات برخی کشورهای همسایه را در داخل ایران انجام دهیم و به نام تولید همان کشور، اقدام به عرضه آنها در کشورهای مورد نظر کنیم. وی مشکل اصلی صنعت طلا و جواهر کشور را تعرفه‌هاى واردات در این صنعت دانست و اظهار داشت: متاسفانه تعرفه‌هاى واردات بر سنگ‌هاى قیمتى و طلا، ونیز عوارض صادرات سنگ‌هاى تراش خورده که مواد اولیه محسوب می‌شود موجب شده واردات قانونى سنگ‌هاى قیمتى و صادرات آن مقرون به صرفه نباشد.

جواهری امین از برنامه کاهش تعرفه واردات طلا، جواهر و سنگ‌های قیمتی از هند به ایران خبر داد و تصریح کرد: کشور هند با وجود آنکه ذخیره الماس ندارد، ‌با بیش از ۵/۱۷‌میلیارد دلار درآمد از صادرات این ماده معدنی، بیش از ۶۰‌درصد ارزش معاملات الماس دنیا و از نظر تعداد هم بیش از ۹۲‌درصد الماس دنیا را در اختیار دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن