گزارش‌های صنعتی

۵۰۰ شرکت معدنی در نمایشگاه بومی‌سازی؛ از امروز

شماره روزنامه: ۲۲۶۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۳۸۴۰۵ صنعت-و-معدن

نخستین نمایشگاه دستاوردهای بومی‌سازی و خودکفایی صنعت و معدن امروز (پنج‌شنبه) با حضور مقامات عالی کشور افتتاح می‌شود.

نخستین نمایشگاه دستاوردهای بومی‌سازی و خودکفایی صنعت و معدن امروز (پنج‌شنبه) با حضور مقامات عالی کشور افتتاح می‌شود. به گزارش روابط عمومی‌سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)،‌ در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه جمعی از مسوولان بلند پایه دولت به همراه وزیر صنایع و معادن و معاونان،‌ نمایندگان مجلس و دست‌اندرکاران بخش‌های صنعت و معدن حضور دارند.

این نمایشگاه که با حضور ۵۰۰ شرکت صنعتی و معدنی همراه شده در زمینی به مساحت ۱۵هزار مترمربع در شبستان مصلای تهران به مدت ۶روز(۱۶ تا ۲۱دی) برپا می‌شود.

یکی از برنامه‌های نمایشگاه حضور کارگروه حمایت از مبتکران و سازندگان داخلی است و علاوه بر آن غرفه ای نیز ویژه راهنمای مبتکران و مخترعان و صاحبان توانمندی‌های بومی‌سازی ایجاد شده است. در همین حال پنل‌هایی به منظور مذاکره و گفت‌وگو و ایجاد تعامل تعبیه شده است.

در این محل گروه‌های مختلف تولیدی از بخش‌های صنعتی و معدنی در کنار مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی دستاوردهای خود در این حوزه را که حاصل انجام سال‌ها تحقیق و توسعه است، در برابر دید مدیران، ‌کارشناسان، ‌متخصصان و عموم مردم قرار می‌دهند.

همزمان با افتتاح نمایشگاه فوق، ‌نمایشگاه مجازی روی پایگاه اینترنت نیز با هدف ارائه دستاوردهای بومی‌سازی و خوداتکایی راه‌اندازی می‌شود. نمایشگاه مجازی به صورت دائمی‌ادامه خواهد داشت و میزبان سطوح مختلف صنعت اعم از صنایع کوچک تا صنایع بزرگ نظیر آلومینیوم، مس، فولاد و غیره خواهد بود. نمایشگاه دستاوردهای بومی‌سازی و خودکفایی صنعت و معدن در روزهای عادی از ساعت ۹تا ۱۹ و روز جمعه از ساعت ۱۴ تا ۲۰ دایر است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن