ظرفیت تولید فولاد به ۴۲ میلیون تن می‌رسد

شماره روزنامه: ۲۲۳۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۳۲۷۳۱ صنعت-و-معدن

معاون وزیر صنایع و معادن از انعقاد قراردادهای بزرگ در حوزه معادن و صنایع معدنی در روزهای آینده با حضور مقام‌های عالی کشور خبر داد.

معاون وزیر صنایع و معادن از انعقاد قراردادهای بزرگ در حوزه معادن و صنایع معدنی در روزهای آینده با حضور مقام‌های عالی کشور خبر داد. «حسن پلارک» در مراسم معارفه مدیرعامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات افزود: سرمایه‌گذاری‌های مورد اشاره به‌طور عمده در زمینه فولاد، مس، آلومینیوم و بخش معادن است. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، وی با بیان اینکه این سرمایه‌گذاری‌ها چندین برابر سرمایه‌گذاری‌های این بخش در گذشته است، گفت: در اجرای طرح‌های بخش معدن و صنایع معدنی به‌طور ویژه از بخش خصوصی کشور استفاده خواهیم کرد. رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران تصریح کرد: ظرفیت تولید فولاد از ۵/۱۷ میلیون تن فعلی با افتتاح ۳ طرح جدید به ۲۰ میلیون تن تا پایان امسال می‌رسد و این ظرفیت تا پایان دولت دهم به ۴۲ میلیون تن خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دولت دهم برنامه‌ها و طرح‌های مهمی را در دست اجرا دارد، تاکید کرد: در طول سال‌های برنامه پنجم شاهد تحولات بزرگی در تمام بخش‌های صنعت و معدن به ویژه فولاد، مس و آلومینیوم خواهیم بود. «حسن شیخ‌نیا»، مدیرعامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات نیز اظهار داشت: اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها یکی از بهترین فرصت‌ها برای شرکت‌هایی مانند این شرکت است که امیدوارم بتوانیم حداکثر استفاده را از شرایط داشته باشیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن