گزیده اخبار

آمادگی وزارت صنایع برای هدفمندی یارانه‌ها

شماره روزنامه: ۲۲۲۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۳۱۲۱۹ صنعت-و-معدن

مدیران ارشد حراست وزارت صنایع و معادن در نشستی با مسوولان ستاد تحول اقتصادی، راهکارهای اجرای بهتر طرح هدفمندکردن یارانه‌ها از بعد عملیاتی روانی در بخش صنعت و معدن را بررسی کردند.

مدیران ارشد حراست وزارت صنایع و معادن در نشستی با مسوولان ستاد تحول اقتصادی، راهکارهای اجرای بهتر طرح هدفمندکردن یارانه‌ها از بعد عملیاتی روانی در بخش صنعت و معدن را بررسی کردند. در این نشست معاون حقوقی، مجلس و استان‌های وزارت صنایع و معادن از آمادگی سازمان صنایع و معادن استان‌ها برای اجرای مناسب این طرح در بخش صنعت و معدن خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت صنایع و معادن، «ایرج ندیمی» گفت: «تاکنون ده‌ها نشست تخصصی به همراه کارشناسان و مدیران ارشد بخش تحول صنایع و معادن در استان‌های سراسر کشور برگزار شد.»وی گفت: «در این نشست‌ها ضمن آشنایی روسای سازمان‌ها و مدیران استانی با نحوه چگونگی اجرای این طرح، بر اطلاع‌رسانی دقیق، مناسب و به موقع به منظور جلوگیری از هر گونه سوءاستفاده احتمالی تاکید شد.»همچنین «سید رضا فاطمی امین»، رییس ستاد تحول وزارت صنایع و معادن نیز با تشریح بسته حمایتی وزارت صنایع و معادن از بنگاه‌های صنعتی در طرح هدفمندکردن یارانه‌ها گفت: «طرح تحول اقتصادی و هدفمندکردن یارانه‌ها علاوه بر افزایش بهره‌وری در بنگاه‌های صنعتی، باعث ایجاد فضای کسب و کار نیز در کشور خواهد شد.»

وی گفت: «در ستاد تحول وزارت صنایع و معادن نظارت جدی بر تسهیلات اختصاص یافته برای بازسازی و تکمیل پروژه‌های انرژی انجام خواهد شد.»

در این نشست مشاور وزیر و رییس مرکز حراست وزارت صنایع و معادن گفت: «این مرکز آمادگی همکاری با ستاد طرح تحول را برای هرچه بهتر اجرا شدن طرح هدفمندکردن یارانه‌ها دارد.» «صداقت مهر» افزود: «حراست‌ها باید آشنایی کامل از جزئیات این طرح داشته باشند تا بتوانند نظارت کافی را اعمال نمایند.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن