آتش‌سوزی در پتروشیمی «بندر امام»

شماره روزنامه: ۲۱۷۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۲۳۰۶۱ صنعت-و-معدن

واحد پلی اتیلن سنگین پتروشیمی «بندر امام» دچار آتش‌سوزی شد. در این حادثه که دوشنبه شب اتفاق افتاد، نشست مواد هیدروکربوری به عنوان دلیل این حادثه اعلام شده است.

واحد پلی اتیلن سنگین پتروشیمی «بندر امام» دچار آتش‌سوزی شد. در این حادثه که دوشنبه شب اتفاق افتاد، نشست مواد هیدروکربوری به عنوان دلیل این حادثه اعلام شده است. به گزارش «مهر»، از آنجایی که واحد پلی اتیلن سنگین پتروشیمی «بندر امام» در زمان ایجاد حادثه آتش‌سوزی از مدار تولید خارج بوده، پیش‌بینی می‌شود خسارت‌های مالی در این حادثه قابل‌توجه نباشد.

در حال حاضر عملیات توسعه واحد پلی اتیلن سنگین پتروشیمی «بندر امام» در مرحله پیش راه‌اندازی قرار دارد که قرار است با انجام این پروژه ظرفیت تولید با افزایشی ۹۰ هزار تنی به ۱۵۰ هزار تن در سال افزایش یابد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن