۸ کیلومتر لوله‌گذاری کنار «کارون-۴»

شماره روزنامه: ۲۰۴۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۰۰۵۶۲ صنعت-و-معدن

فارس- مجری طرح کارون چهار گفت: عملیات لوله‌گذاری و وصل مسیر جدید خطوط لوله نفت و گاز محدوده سد کارون۴ به طول ۸ کیلومتر با موفقیت انجام شد.

فارس- مجری طرح کارون چهار گفت: عملیات لوله‌گذاری و وصل مسیر جدید خطوط لوله نفت و گاز محدوده سد کارون۴ به طول ۸ کیلومتر با موفقیت انجام شد. به گزارش روابط عمومی‌شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، حسین رنجبران ‌اظهار داشت: چون با آبگیری سد کارون۴ خطوط لوله نفت و گاز موجود در محدوده این سد زیر آب می‌رود، پیش از آبگیری سد کارون ۴ خطوط لوله انتقال نفت و گاز جنوب به مرکز و شمال کشور جمعا به طول ۸ کیلومتر جابه‌جا شد.

وی با بیان اهمیت این خطوط لوله نفت و گاز افزود: این خط لوله وظیفه انتقال نفت به پالایشگاه‌های اصفهان، تهران و تبریز منتقل و علاوه بر آن، سوخت مورد نیازتلمبه خانه‌های موجود در مسیر این پالایشگاه‌ها را نیز تامین می‌کند.

رنجبران طول مسیری را که خطوط لوله نفت و گاز از مخزن سد کارون۴ عبور می‌کند ۱۶ کیلومتر خطوط لوله نفت، ۱۶ کیلومتر خطوط لوله گاز اعلام کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن