روزنامه پاکستانی نیشن از مخالفت برخی محافل فاسد سرمایه‌داری در این کشور با خط لوله انتقال گاز ایران خبر داد و نوشت، این پروژه منافع شخصی بسیاری را به خطر انداخته است. به گزارش فارس، روزنامه پاکستانی نیشن طی گزارشی از مخالفت برخی مقامات پاکستان با احداث خط لوله انتقال گاز ایران به این کشور خبر داد. بر اساس این گزارش، عواملی ناشناخته مدعی شده اند این پروژه از نظر مالی و استراتژیک توجیهی ندارد؛ بنابراین اسلام آباد باید از آن صرف نظر کند.

منابع درون وزارت نفت پاکستان شرکت‌های نفت و گاز و واردکنندگان سوخت را از جمله مخالفان عمده خط لوله انتقال گاز ایران معرفی کرده‌اند. به گفته این منابع، شرکت‌های مذکور با آغاز صادرات گاز ایران منافع زیادی را از دست می‌دهند و به همین دلیل سعی می کنند این پروژه را متوقف کنند.

بر اساس این گزارش، ایران و پاکستان در ماه گذشته موافقت نامه‌ای را به امضا رساندند که بر اساس آن طی ۲۵سال ایران می‌بایست ۷۵۰میلیون فوت‌مکعب گاز در روز به پاکستان صادر کند. مرز دو کشور محل تحویل گاز ایران تعیین شده است. با مصرف گاز وارداتی ایران در نیروگاه‌های برق پاکستان این کشور سالانه ۲‌میلیارد دلار در زمینه واردات سوخت نیروگاهی صرفه جویی ارزی می کند. قیمت گاز وارداتی ایران یکی از انتقادهای مخالفان به دولت پاکستان است. در توافق سال ۲۰۰۷ میان دو کشور قیمت گاز ایران معادل ۴۵‌درصد قیمت نفت ژاپن تعیین شده بود، اما در قرارداد نهایی این رقم به ۷۸‌درصد افزایش یافته است. روزنامه نیشن در ادامه از احتمال قربانی شدن مشاور نفتی نخست وزیر پاکستان در دعواهای سیاسی مربوط به گاز ایران خبر داده و نوشته است، نوید قمر وزیر خصوصی‌سازی احتمالا جایگزین وی می شود. در عین حال برخی از محافل پاکستانی معتقدند با انصراف پاکستان از این پروژه، امنیت انرژی این کشور به خطر می‌افتد.