برنامه استخراج ۱۰۰هزار تن خاک روی از مهدی‌آباد

شماره روزنامه: ۱۵۰۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۹۹۶۸ صنعت-و-معدن

معدن روی مهدی‌آباد<br>سال‌جاری حداقل ۱۰۰‌هزار تن ماده معدنی از معدن سرب و روی مهدی‌آباد استخراج خواهد شد.<br>اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، در گفت‌وگو با ایسنا، اضافه کرد: سال گذشته در معدن مهدی‌آباد با وجود شرایط سخت، صعب‌العبور و شیب زیاد آن حدود دو میلیون تن باطله‌برداری انجام شد.

برنامه استخراج 100هزار تن خاک روی از مهدی‌آباد

معدن روی مهدی‌آباد

سال‌جاری حداقل ۱۰۰‌هزار تن ماده معدنی از معدن سرب و روی مهدی‌آباد استخراج خواهد شد.

اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، در گفت‌وگو با ایسنا، اضافه کرد: سال گذشته در معدن مهدی‌آباد با وجود شرایط سخت، صعب‌العبور و شیب زیاد آن حدود دو میلیون تن باطله‌برداری انجام شد. وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سرگرم ارسال خاک مهدی‌آباد به کارخانه‌های سرب و روی هستیم و به ویژه سرب و روی بافق در نزدیکی آن منطقه با توجه به هزینه حمل بسیار پایین می‌تواند از این خاک استفاده کند.

سعدمحمدی خبر داد: مناقصه معدن سنگ‌آهن چاه‌گز در منطقه بافق یزد برگزار و پیمانکار آن مشخص شده است. این معدن در مرحله تجهیز، آماده‌سازی و باطله‌برداری قرار داشته و سال‌جاری باطله‌برداری آن آغاز شده و تا دو سال باطله‌برداری خواهد داشت. وی تصریح کرد: در سال‌جاری سعی می‌کنیم دو معدن سنگ‌آهن جدید در منطقه یزد را برای بازگشایی آماده‌ کنیم.

مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در پاسخ به این‌که برخی در توانایی کارخانه استحصال طلای زرشوران برای استحصال سه تن طلا در سال‌های نخست بهره‌برداری تشکیک می‌کنند، گفت: کارخانه استحصال طلای زرشوران نیز در مدت یک تا یک سال و نیم به تولید نهایی (به ازای هر ماه) خواهد رسید. این کارخانه در سال دوم بهره‌برداری قطعا سه‌میلیون تن طلا تولید خواهد کرد.

وی درباره وضعیت باطله‌برداری معدن سرب و روی انگوران گفت: باطله‌برداری این معدن در حال انجام بوده و سال گذشته ۱۴‌میلیون تن باطله‌برداری شد که نسبت به سال ۸۴ با باطله‌برداری شش‌میلیون و ۲۰۰‌هزار تن رکوردی بی‌نظیر بوده و بیش از ۵/۲برابر رشد داشته است. سعدمحمدی خاطرنشان کرد: سعی می‌شود که در سال‌جاری میزان باطله‌برداری این معدن به ۱۶‌میلیون تن افزایش یابد؛ ضمن این‌که سعی می‌شود تا پایان سال ۸۹، باطله‌برداری آن به پایان برسد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن