یادداشت

تلاش و پیشنهاد یک فعال صنفی

شماره روزنامه: ۱۵۰۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۹۷۶۱ صنعت-و-معدن

محمد صادق جنان‌صفت<br>سیاست‌های تعرفه‌ای دولت در ۳ سال گذشته به گونه‌ای بوده و هست که نوعی آشفتگی در میان فعالان صنعتی ایجاد کرده است.<br>ادامه این سیاست در سال جدید و شروع فعالیت‌های اقتصادی با شدت بیشتر روزگار را بر تولید کنندگان سخت کرده است.

محمد صادق جنان‌صفت

سیاست‌های تعرفه‌ای دولت در ۳ سال گذشته به گونه‌ای بوده و هست که نوعی آشفتگی در میان فعالان صنعتی ایجاد کرده است.

ادامه این سیاست در سال جدید و شروع فعالیت‌های اقتصادی با شدت بیشتر روزگار را بر تولید کنندگان سخت کرده است. روز چهارشنبه هفته گذشته به دیدار حبیب‌ا... انصاری دبیر شورای صنایع گاز و لوازم خانگی رفته بودم.

سخن به سیاست‌های تعرفه‌ای دولت و کارنامه و واکنش ۳۵۰ تشکل صنعتی ثبت شده، رسید. اعتقاد من این بود که این تعداد تشکل صنعتی می‌توانستند واکنش‌های نیرومندتری داشته باشند. دبیر شورای صنایع گاز و لوازم خانگی با استناد به کارنامه خودش در روزهای پس از ۱۵ فروردین تصریح کرد: امیدوارم سایر مدیران و مسوولان تشکل‌های صنعتی نیز فعال بوده باشند.

انصاری نامه‌های ارسال شده از طرف شورا به مدیران ارشد وزارت صنایع و معادن وزارت کار و امور اجتماعی و ... را نشان داد و تصریح کرد: در ۲۰ روز گذشته همه تلاش ما این بوده و هست که مانع کاهش تعرفه واردات لوازم خانگی شویم. او ادامه داد: تا امروز که چهارشنبه ۴ اردیبهشت است، موفق شده‌ایم مانع از نهایی شدن تصمیم کاهش نرخ تعرفه واردات شویم.

به گفته دبیر شورای صنایع گاز و لوازم خانگی در صورتی که رهبران تشکل‌های صنعتی امیدوارانه و با همه نیروی ممکن در چنین عرصه‌هایی وارد شوند، احتمال موفقیت وجود دارد. آیا چنین اتفاقی می‌افتد؟

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن