پارچه‌های غیراستاندارد مرجوع شد

شماره روزنامه: ۱۴۹۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۷۳۲۸ صنعت-و-معدن

اداره‌کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران از ورود یک هزار و ۳۰۰کیلو پارچه غیراستاندارد وارداتی جلوگیری و این محموله را به کشور مبدا (چین) مرجوع داد. <br>مهدی پورهاشم، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران روز گذشته در گفت‌وگو با ایرنا افزود: ترخیص کالا منوط به رعایت تمام استانداردها، قوانین، مقررات و ضوابط فنی دستگاه‌های مرتبط با کالاهای وارداتی است.

اداره‌کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران از ورود یک هزار و ۳۰۰کیلو پارچه غیراستاندارد وارداتی جلوگیری و این محموله را به کشور مبدا (چین) مرجوع داد.

مهدی پورهاشم، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران روز گذشته در گفت‌وگو با ایرنا افزود: ترخیص کالا منوط به رعایت تمام استانداردها، قوانین، مقررات و ضوابط فنی دستگاه‌های مرتبط با کالاهای وارداتی است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن