گزیده خبرها - وزیر نیرو باز هم می‌گوید

خاموشی نداریم

شماره روزنامه: ۱۸۰۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۸۲۹۹ صنعت-و-معدن

گروه انرژی- پرویز فتاح خاموشی برنامه‌ریزی شده در تابستان را رد کرد و گفت: مصرف بهینه برق و همراهی مشترکان تضمین‌کننده عدم خاموشی در پیک مصرف است؛ البته حساب حادثه‌ها و اتفاقات شبکه برق که منجر به بروز خاموشی می‌شود، جدا است.

گروه انرژی- پرویز فتاح خاموشی برنامه‌ریزی شده در تابستان را رد کرد و گفت: مصرف بهینه برق و همراهی مشترکان تضمین‌کننده عدم خاموشی در پیک مصرف است؛ البته حساب حادثه‌ها و اتفاقات شبکه برق که منجر به بروز خاموشی می‌شود، جدا است. وزیر نیرو در حاشیه هشتمین کنفرانس بین‌المللی تونل افزود: هم‌اکنون ذخیره برق کشور ۲‌هزار مگاوات است، درحالی‌که دو روز قبل، ۳۱‌هزار مگاوات برق در کشور مصرف شده است.

وی سهم نیروگاه‌های برقابی از تولید برق تابستان را ۳‌هزار مگاوات عنوان و تصریح کرد: همچنین هفته آینده مصوبات کمیته اصلاح الگوی مصرف اعلام خواهد شد.

این درحالی است که اصلاح تعرفه آب، برق و گاز در دستور کار کمیته اصلاح الگوی مصرف قرار نگرفته و قطعا تعرفه‌ها بر اساس آنچه مجلس شورای اسلامی مصوب کرده است، لحاظ می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن