افزایش ۱۵ تنی ذخیره طلای کشور

شماره روزنامه: ۱۶۶۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۸۱۴۲۸ صنعت-و-معدن

ایرنا- مدیر امور اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور اعلام کرد: تا پایان سال جاری ۱۵ تن به ذخایر طلای کشور افزوده می‌شود. <br>«بهروز برنا» افزود: از مورد اشاره ۱۰ تن مربوط به ذخایر غرب کشور و پنج تن آن نیز در محدوده شرق کشور قرار دارد. وی میزان ذخایر فعلی طلا در کشور را بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن ذکر کرد و افزود: بر اساس برنامه کوتاه‌مدت این سازمان، میزان تولید طلا به پنج در سال و طبق برنامه بلندمدت، این میزان به ۲۵ تن در سال خواهد رسید. در حال حاضر میزان تولید طلا در کشور حدود یک تن در سال است.

ایرنا- مدیر امور اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور اعلام کرد: تا پایان سال جاری ۱۵ تن به ذخایر طلای کشور افزوده می‌شود.

«بهروز برنا» افزود: از مورد اشاره ۱۰ تن مربوط به ذخایر غرب کشور و پنج تن آن نیز در محدوده شرق کشور قرار دارد. وی میزان ذخایر فعلی طلا در کشور را بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن ذکر کرد و افزود: بر اساس برنامه کوتاه‌مدت این سازمان، میزان تولید طلا به پنج در سال و طبق برنامه بلندمدت، این میزان به ۲۵ تن در سال خواهد رسید. در حال حاضر میزان تولید طلا در کشور حدود یک تن در سال است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن