۶میلیون ظرفیت جدید تولید بنزین

شماره روزنامه: ۱۶۴۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۷۴۶۱ صنعت-و-معدن

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: طرح جامع توسعه پالایشگاه آبادان در سه فاز تعریف شده است که تاکنون فاز نخست تکمیل شده و فاز دوم و سوم در حال انجام است.<br>به گزارش ایسنا، علیرضا ابهری اظهار کرد: فاز سوم شامل واحد کت‌کراکر است که توسط نیروهای داخلی انجام می‌شود و حدود ۵۹درصد پیشرفت دارد که پیش‌بینی می‌شود تا اواسط سال آینده پروژه تکمیل و ظرفیت بنزین‌سازی حدود ۶میلیون لیتر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: طرح جامع توسعه پالایشگاه آبادان در سه فاز تعریف شده است که تاکنون فاز نخست تکمیل شده و فاز دوم و سوم در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، علیرضا ابهری اظهار کرد: فاز سوم شامل واحد کت‌کراکر است که توسط نیروهای داخلی انجام می‌شود و حدود ۵۹درصد پیشرفت دارد که پیش‌بینی می‌شود تا اواسط سال آینده پروژه تکمیل و ظرفیت بنزین‌سازی حدود ۶میلیون لیتر افزایش پیدا کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن