خانه صنعت و معدن: ۲ سال تعویق؛ نه ۲ ماه!

شماره روزنامه: ۱۶۳۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۶۰۶۴ صنعت-و-معدن

ایسنا- رییس خانه صنعت و معدن ایران گفت: دو ماه تعویق به دو سال افزایش یابد تا در این مدت فرهنگ‌سازی لازم انجام شود.

ایسنا- رییس خانه صنعت و معدن ایران گفت: دو ماه تعویق به دو سال افزایش یابد تا در این مدت فرهنگ‌سازی لازم انجام شود. هادی غنیمی‌فرد، درباره تعویق قانون مالیات بر ارزش افزوده گفت: شخص رییس‌جمهور هم با اجرای قانون به این شکل موافق نبودند و زمانی هم دستور داده بودند نرخ ۷ درصدی این مالیات به ۵/۱درصد کاهش یابد.

او گفت: هنگام تصویب این قانون در مجلس شورای اسلامی، خانه صنعت و معدن ایران در نامه‌ای تاکید کرده بود که این قانون باید از ابتدای سال ۹۰ اجرایی شود تا شرایط و زیرساخت‌های لازم برای آن فراهم شود.

رییس خانه صنعت و معدن ایران با بیان اینکه طبق قانون اساسی نمی‌توان هیچ کس را بر خلاف میلش مجبور به کاری کرد، گفت: در این قانون صنعت‌گران عملا تبدیل به ماموران وصول مالیات می‌شوند درصورتی که وصول مالیات وظیفه ما نیست و سازمان امور مالیاتی باید خودش اقدام به این کار کند چون وصول مالیات به این شکل برای صنعت کشور تورم‌زا است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن