آب خزر به مناطق مرکزی می‌رود؟

شماره روزنامه: ۲۶۴۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۴۸۰۱۸ صنعت-و-معدن

گروه سوخت و نیرو - معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با اعلام اینکه دولت مستندات خود در خصوص انتقال آب خزر به مناطق مرکزی را آماده کرده است، گفت: دولت به زودی این مستندات را به سازمان بازرسی ارائه خواهد کرد.

گروه سوخت و نیرو - معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با اعلام اینکه دولت مستندات خود در خصوص انتقال آب خزر به مناطق مرکزی را آماده کرده است، گفت: دولت به زودی این مستندات را به سازمان بازرسی ارائه خواهد کرد. محمدرضا عطارزاده با بیان اینکه طرح انتقال آب خزر در طول دو سال به پایان خواهد رسید، افزود: کارهای اجرایی و جاده‌ای این طرح آغاز شده و در حال ترمیم جاده هستند و بقیه کارهای مطالعاتی نیز انجام شده است.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا در گفت‌و‌گو با «فارس»، تاکید کرد: سازمان بازرسی با این طرح مخالفتی نداشته است و اعلام کرده‌ اطلاعات بیشتری می‌خواهد؛ بنابراین ما قصد نداریم که به سازمان بازرسی برای شروع کار اطلاعات بدهیم، ولی از ما خواسته‌اند که به منظور رفع ابهام، مستنداتی ارائه کنیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن