وعده حمایت از فعالیت‌های تاثیرپذیر حوزه معدن

شماره روزنامه: ۲۶۰۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۴۲۰۳۷ صنعت-و-معدن

گروه صنعت و معدن- مدیر برنامه انرژی ستاد تحول صنایع و معادن وزارت صنعت ، معدن و تجارت اعلام کرد که برخی رشته فعالیت‌های تاثیرپذیر در حوزه معدن در گام دوم هدفمندی یارانه‌ها نیز حمایت می‌شوند.

گروه صنعت و معدن- مدیر برنامه انرژی ستاد تحول صنایع و معادن وزارت صنعت ، معدن و تجارت اعلام کرد که برخی رشته فعالیت‌های تاثیرپذیر در حوزه معدن در گام دوم هدفمندی یارانه‌ها نیز حمایت می‌شوند. علی نبوی گفت: برخی از این رشته فعالیت‌ها در مرحله اول اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها مورد حمایت قرار گرفتند و در مرحله دوم نیز با مطالعه و بررسی رشته فعالیت‌های تاثیرپذیر مشخص و در گروه حمایتی قرار می‌گیرند.

وی استخراج زغال سنگ، سنگ لاشه روسوبی، گچ ساختمانی، سنگ آهک، دولومیت و خاک نسوز را از این دسته فعالیت‌ها برشمرد که همزمان با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها بسته‌های حمایتی برای این رشته فعالیت‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن