لوله و پروفیل ایران در معرض قضاوت‌ صاحبنظران

شماره روزنامه: ۱۰۱۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۵۰۸۲ صنعت و معدن

اولین نمایشگاه بین‌المللی و جشنواره لوله و پروفیل ایران ساعت، ۹صبح امروز با حضور سران این صنعت، استادان دانشگاه، کارشناسان صاحبنظر و مقامات کشوری در هتل المپیک تهران گشایش می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی ستاد برگزاری جشنواره، پیشرفت‌های اخیر در شکل‌دهی غلتکی سرد لوله و پروفیل، مقایسه عملکرد دستگاه جوش ترانزیستوری و نمونه لامپی، گالوانیزه گرم، تحلیل فرآیند شکل‌دهی لوله‌های قطور به روش cuo و ... از جمله مقالات علمی قابل ارائه در این جشنواره هستند.

همچنین تعداد ۲۳ شرکت داخلی، یک شرکت از انگلستان، ۲شرکت از ایتالیا و ۲شرکت از چین در نمایشگاه جانبی جشنواره به ارائه جدیدترین نرم‌افزارهای تکنولوژیک و محصولات در زمینه لوله و پروفیل و صنایع مرتبط پرداخته‌اند.

این گزارش حاکی است، رییس خانه صنعت و معدن، رییس کنفدراسیون صنعت ایران، رییس سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل و دبیرکل صنایع آلومینیوم ایران از جمله سخنرانان حاضر در جشنواره هستند.

اولین نمایشگاه بین‌المللی لوله و پروفیل از امروز تا جمعه ۶مردادماه جاری، همه روزه از ساعت ۹بامداد تا ۵عصر پذیرای علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن