لبنیات‌سازان:

شیر را کیلویی ۵۲۰ تومان می خریم

شماره روزنامه: ۲۴۶۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۸۷۵۴ صنعت-و-معدن

دبیر انجمن‌ صنایع فرآورده‌های لبنی ایران گفت:‌ «آماده‌ایم طی قراردادی با اتحادیه دامداران، شیر تولیدی سراسر کشور را به هر میزان و به قیمت هر کیلوگرم ۵۲۰ تومان خریداری کنیم.»

دبیر انجمن‌ صنایع فرآورده‌های لبنی ایران گفت:‌ «آماده‌ایم طی قراردادی با اتحادیه دامداران، شیر تولیدی سراسر کشور را به هر میزان و به قیمت هر کیلوگرم ۵۲۰ تومان خریداری کنیم.» به گزارش «فارس»، دبیر انجمن‌ صنایع فرآورده‌های لبنی ایران اظهار کرد: «حال که کلیه یارانه‌های شیر به‌رغم ماده ۴ قانون هدفمندی یارانه‌ها در سال ۱۳۹۰ حذف شده است، کارخانجات بزرگ لبنی کشور عضو این انجمن با در اختیار داشتن ۷۵ درصد سهم بازار به منظور پشتیبانی از دامداران و کمک به اجرای مصوبات مجلس و دولت آمادگی کامل خود را برای خرید تضمینی شیر خام دامداری‌ها اعلام می‌کند.»

«باکری» افزود: «آماده‌ایم شیر خام کیفی درجه یک سراسر کشور را به هر میزان و با قیمت تضمینی ۵۲۰۰ ریال در قالب قرارداد دو جانبه انجمن‌ صنفی صنایع فرآورده‌های لبنی ایران و اتحادیه دامداران سراسر کشور خریداری کنیم.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن