خبر - رییس هیات عامل ایدرو:

عقب ماندگی در پارس جنوبی جبران شود

شماره روزنامه: ۲۶۷۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۴۰۶۹ صنعت-و-معدن

گروه صنعت و معدن- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در بازدید از پیشرفت فازهای ۱۴، ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی تاکید کرد: ایدرو باید با تسریع در اجرای فازهای پارس‌جنوبی و جبران عقب‌ماندگی‌ها، نشان دهد که سازمانی صاحب برند و پیشرو در اجرای پروژه‌های بزرگ نفت و گاز است.

گروه صنعت و معدن- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در بازدید از پیشرفت فازهای ۱۴، ۱۷ و ۱۸ پارس جنوبی تاکید کرد: ایدرو باید با تسریع در اجرای فازهای پارس‌جنوبی و جبران عقب‌ماندگی‌ها، نشان دهد که سازمانی صاحب برند و پیشرو در اجرای پروژه‌های بزرگ نفت و گاز است. غلامرضا شافعی افزود: ایران با در اختیار داشتن حدود ۱۱درصد ذخایر نفت قابل برداشت جهان و ۱۷درصد ذخایر گاز جهان، دارنده رتبه نخست مجموع ذخایر نفت و گاز دنیا است و پیش‌بینی می‌شود حداقل تا ۸۰ سال آینده نفت و حداقل تا ۱۵۰ سال دیگر گاز برای تولید و صادرات در اختیار داشته باشد.

رییس هیات عامل ایدرو در جمع مدیران فازهای پارس جنوبی خاطرنشان کرد: مدیران ستادی باید با اعطای اختیارات کافی و حذف بوروکراسی زائد اداری و عملیاتی، شرایط لازم را برای تسریع در اجرای پروژه‌ها فراهم آورند.

شافعی در این بازدید خواستار بازنگری در برنامه زمان‌بندی برنامه‌های عملیاتی فازهای ۱۴، ۱۷ و ۱۸پارس جنوبی برای سرعت بخشیدن به این پروژه‌ها شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن