مصرف سالانه ۳۲۰میلیارد کیلووات ساعت برق در کشور
به گزارش «ایلنا» به نقل از وزارت نیرو، آرش کردی با اشاره به موفقیت گذر از پیکبار تابستان سالجاری، اظهار کرد: کار در مجموعه صنعت برق وقفهبردار نیست و حساسیت در این بخش بسیار بالاست که نشاندهنده جایگاه مهم این صنعت در کشور است.
او ادامه داد: افرادی که در صنعت برق فعالیت میکنند باید همواره به یاد داشته باشند که علاوه بر تلاش برای ارتقای وضعیت بومی و محلی، باید به بهبود جایگاه ملی در این صنعت هم توجه داشته باشند.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توانیر بیان کرد: این دو در کنار هم لازم و ملزوم یکدیگر هستند و ما نیازمند فرهنگی هستیم که توجه توامان به این دومقوله مهم را مدنظر داشته باشد. او با بیان اینکه صنعت برق شامل سه مرحله تولید، انتقال و توزیع است، گفت: توزیع از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است؛ چرا که محل تقاطع حاکمیت و مردم بوده و این نکته باید همواره مدنظر قرار گیرد.
کردی با اشاره به پیشبینیها و اهداف تعیینشده برای گذر از پیک بار سال آینده بر تحقق ۵۰درصدی هوشمندسازی شبکه برق استان همدان تاکید کرد و افزود: رفع ضعف ولتاژ شبکه برق بهخصوص در نواحی روستایی از اولویت بالایی برخوردار است و اجرای آن در سطح این استان و کشور ضرورت بالایی دارد.
وی با بیان اینکه ایران جزو پنجکشور برتر در زمینه تولید توربینهای گازی در جهان است، بیان کرد: ایران جزو اندک کشورهایی است که ۱۰۰درصد مناطق شهری و ۹۸درصد مناطق روستایی آن برقدار هستند.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توانیر تصریح کرد: سازندههایی در زمینه تجهیزات اندازهگیری مانند کنتورهای برق داریم که در جهان حرفی برای گفتن دارند و این در حالی است که کشور با تحریمهای گسترده دشمنان انقلاب اسلامی روبهروست. او با اشاره به وضعیت شبکه برق در استان همدان افزود: اعتبارات در نظر گرفتهشده برای صنعت برق این استان به طور کامل پرداخت و اجرایی خواهد شد.
کردی با اشاره به مسائل بومی صنعت برق استان همدان گفت: از جامعه دانشگاهی استان و محققان و پژوهشگران خواهانیم تا موضوعات و نیازهای موجود در صنعت برق این استان را رصد و احصا کنند تا بتوان نیازمندیها و مشکلات را رفع کرد.