واردات بیش از ۹۶ میلیون تن گندم طی ۳۰ سال

شماره روزنامه: ۵۴۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۶۳۱۱۴ صنعت و معدن

دنیای‌اقتصاد : سخنگوی گمرک ایران گفت: طی ۳۰ سال گذشته بیش از ۴/ ۹۶میلیون تن گندم به ارزش ۸/ ۲۲میلیارد دلار وارد کشور شده که بیشترین میزان واردات با ۷میلیون و ۴۲۹‌هزار تن مربوط به سال ۹۳ است.

به گزارش گمرک ایران، سید روح‌‌‌‌الله لطیفی در خصوص واردات گندم از سال ۱۳۷۱ تا ۱۴۰۰ توضیح داد: در ۳۰سال گذشته ۹۶میلیون و ۴۸۴‌هزار و ۸۷۹تن انواع گندم به ارزش ۲۲میلیارد و ۸۴۵میلیون و ۸۶۷‌هزار و ۱۴۰دلار وارد کشور شده است.

سخنگوی گمرک ایران افزود: بیشترین میزان واردات گندم به ترتیب در سال ۹۳ با ۷میلیون و ۴۲۹‌هزار تن، در سال ۱۴۰۰ با ۷میلیون و ۷۵‌هزار تن، در سال ۱۳۸۰ با ۶میلیون و ۷۷۱‌هزار تن و در سال ۱۳۹۱ با همین میزان، در سال ۷۸ با ۶میلیون و ۱۵۶‌هزار تن، در سال ۷۶ با ۵میلیون و ۹۴۲‌هزار تن، در سال ۸۷ با ۵میلیون و ۹۰۷‌هزار تن، در سال ۷۹ با ۵میلیون و ۷۶۶‌هزار تن و در سال ۸۸ با ۵میلیون و ۶۱‌هزار تن بوده است.لطیفی در خصوص کمترین میزان واردات گندم گفت: در سال ۹۷ با واردات کمتر از ۳۶۰تن گندم، کمترین میزان واردات در طول یک‌سال را در سه‌دهه اخیر شاهد بودیم و پس از آن در سال ۹۶ با ۷۴‌هزار تن، در سال ۸۴ با ۱۰۵‌هزار تن، در سال ۸۶ با ۱۸۹‌هزار تن و در سال ۹۰ با ۲۸۲‌هزار تن کمترین میزان واردات در بین سال‌های ۷۱ تا ۱۴۰۰ رخ داده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن