در نشست شورای روسای اتاق‌‌‌های استانی مطرح شد

ضرورت بازنگری دستورالعمل اقاله وثایق بانکی

شماره روزنامه: ۵۳۲۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۱۸۵۸۶ صنعت و معدن

دنیای‌اقتصاد: در نشست شورای روسای اتاق‌‌‌های سراسر کشور، رئیس اتاق ایران، ارزیابی بنگاه‌‌‌های در تملک بانک‌ها را که قرار است به صاحبان آنها داده شود، اقدامی غیرمنطقی دانست که باید بازنگری شود. وی همچنین از عملکرد بانک‌ها در پس‌دادن بنگاه‌‌‌هایی که در تملک آنها بوده است، انتقاد کرد و خواستار توقف این روند شد.

غلامحسین شافعی با اشاره به اینکه در روزهای اخیر، چگونگی واگذاری مالکیت واحدهای تملک‌شده از سوی بانک‌ها به صاحبان قبلی آنها مورد بحث است، دستورالعمل فعلی را نامناسب ارزیابی کرد و از بررسی این موضوع در کمیته‌‌‌های فرعی شورای پول‌‌‌واعتبار خبر داد.

رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور با تاکید بر اهمیت بازنگری در دستورالعمل اقاله وثایق بانکی، تصریح کرد: در حال حاضر، اگر بنگاهی به تملک بانک درآید، صاحب قبلی آن برای بازپس‌گرفتن بنگاه باید طبق ارزیابی جدیدی که بانک برای بنگاه انجام می‌دهد، علاوه بر میزان تسهیلاتی که دریافت کرده، مبلغی را به‌عنوان سود و جرایم مترتبه آن بپردازد. ارزیابی بنگاه معنایی ندارد؛ به‌ویژه اینکه از سه‌سال گذشته تاکنون بهای بنگاه‌‌‌ها بسیار افزایش یافته است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن