وی با اشاره به اینکه استرالیا یکی از بزرگ‌ترین کشورهای معدنی و صاحب دانش فنی است، افزود: شرکت‌های کوچک معدنی نیز در زمینه‌های آموزش، تکنولوژی،‌ اکتشاف و استخراج خواهان همکاری هستند. غریب‌پور تصریح کرد: نیاز است که مقامات دو کشور از توسعه و تقویت همکاری‌های بخش خصوصی طرفین، حمایت و پشتیبانی کنند.

رئیس هیات عامل ایمیدرو در عین حال جایگاه ایران در تولید فولاد را مورد تاکید قرار داد و افزود: در نیمه نخست سال جاری میلادی به رغم اینکه تولیدکنندگان بزرگ دنیا، کاهش تولید را پشت سرگذاشتند، ایران توانست رشد ۱۰درصدی داشته باشد. وی افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال ایران بیش از ۳۰ میلیون تن شمش فولاد تولید کند که نزدیک به نیمی از آن صادر شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با بیان برنامه افزایش ظرفیت تولید فولاد در سواحل جنوبی ایران گفت: در حال حاضر دو طرح ۱۰ میلیون تنی تولید فولاد در جنوب ایران پیش‌رو داریم که واردات سنگ آهن از استرالیا جزو گزینه‌های مناسب این طرح‌ها هستند. به گفته غریب‌پور، هر یک از این طرح‌ها سالانه به ۳۰ میلیون تن سنگ آهن نیاز دارند. وی تاکید کرد: همکاری در تامین سنگ آهن یکی از مسیرهای دو کشور برای توسعه روابط اقتصادی است. از سوی دیگر لیندال ساکس، سفیر استرالیا گفت: شرکت‌های استرالیایی به رغم محدودیت‌هایی که وجود دارد، همواره تعاملاتی در حوزه‌های معدن و همچنین صنایع غذایی با طرف‌های ایرانی داشته‌اند. وی همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه استقبال کرد و خواستار بررسی موضوعات همکاری برای انعقاد این تفاهم‌نامه شد. ساکس همچنین به برنامه برگزاری کنفرانس معدنی آی مارک (IMARC) استرالیا اشاره کرد و گفت: دوره فعلی (۲۷ اکتبر ۲۰۲۰) به‌صورت مجازی برگزار می‌شود اما برای سال آینده می‌توان، برای سخنرانی ایمیدرو برنامه‌ریزی کرد.