براساس این گزارش، همزمان با شیوع گسترده و همه‌گیری ویروس خطرناک و مرگبار کرونا، اعلام وضعیت اضطراری و قرنطینه و اعمال محدودیت‌های سختگیرانه برای تردد شهروندان از سوی دولت کشورهای مختلف بسیاری از صنایع، کسب‌وکارها، شرکت‌ها، کارخانه‌های مختلف تعطیل و خطوط تولید آنها نیز به مدت نامعلومی متوقف شد.

همین مساله موجب شد که میزان تولید و فروش آنها متوقف شده و درآمدزایی و سودآوری آنها با کاهش شدید و بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شود.

کسب‌و‌کارهای پرطرفدار

براساس گزارش Financial Times، اما در این میان با توجه به تغییر ناگهانی نیازهای مردم، برخی از کسب‌وکارها و صنایع نسبت به قبل رشد بیشتری پیدا کرده و از اقبال عمومی بیشتری به علت پاندمی کرونا برخوردار شدند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

صنعت تفریحات آنلاین: به علت نیاز بیشتر مردم به پر کردن اوقات فراغت و وقت‌گذرانی در دوران قرنطینه خانگی طبیعی است که مدت زمان بسیار بیشتری را نسبت به قبل به تفریح و سرگرمی از راه دور یعنی آنلاین و اینترنتی خواهند پرداخت.

از مهم‌ترین بازیگران صنعت تفریحات آنلاین می‌توان به شبکه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌های پیام‌رسان، گیمینگ و بازی‌های آنلاین، کنسول‌های بازی همچون پلی‌استیشن و ایکس‌باکس، سرویس‌های پخش آنلاین فیلم و سریال، استریم آنلاین موسیقی، رادیوهای اینترنتی و پادکست اشاره کرد.

صنعت بیمه: با توجه به قرنطینه خانگی بالغ بر نصف جمعیت جهان، بسته شدن مرزهای زمینی، دریایی و هوایی، ممنوعیت سفر و هرگونه تردد داخلی و بین‌المللی در بسیاری از کشورهای جهان آمار تصادفات جرحی، فوتی و بدنه‌ای به میزان قابل‌توجهی کاهش یافته است.

صنعت فروش آنلاین: با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و قرنطینه خانگی شهروندان، در صورتی که نیاز به خریداری محصولات مختلف داشتند نمی‌توانستند به فروشگاه‌های فعال در سطح شهر خود مراجعه کرده و محصول مورد نظرشان را خریداری و استفاده کنند؛ بنابراین فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی در حوزه‌های مختلف توانست به خوبی سودآوری و درآمدزایی بسیار بالایی در این بازه زمانی کسب کند.

صنعت دارویی: از آنجا که مردم تحت تاثیر تبلیغات مختلف به منظور کاهش احتمال ابتلا به ویروس کرونا و افزایش سیستم ایمنی بدن خود قرار گرفته بودند، میزان خریداری و استفاده از داروهای مکمل و تقویت‌کننده سیستم دفاعی بدن در زمان بحران پاندمی کرونا افزایش قابل‌توجهی پیدا کرده است.

صنعت مواد شوینده و بهداشتی: با توجه به توصیه سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت در کشورهای مختلف جهان مبنی بر شست و شوی مکرر دست به مدت ۲۰ ثانیه و ضدعفونی کردن تمامی سطوح، خریداری و استفاده مردم از مواد شوینده بهداشتی و ضدعفونی‌کننده به میزان قابل‌توجه و بی‌سابقه‌ای رشد و افزایش یافته که این مساله موجب رشد درآمدزایی و سودآوری شرکت‌ها و کسب‌وکارهای فعال در این حوزه شد.