گام‌های صنعت مبلمان ایران و ایتالیا

شماره روزنامه: ۳۸۱۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۱۰۶۱۲۸۸ صنعت-و-معدن

<p> <strong>گروه صنعت و معدن:</strong> روبرتو اسنایدرو رئیس فدراسیون اتحادیه‌های صنعت چوب و مبلمان ایتالیا (FLA) در نشستی با مسوولان وزارت صنعت، معدن، تجارت و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران تاکید کرد؛ صنعت مبلمان و دکوراسیون ایتالیا شراکت و تولید مشترک با تولیدکنندگان مبلمان ایران را به‌عنوان راهبردی برد- برد برای همکاری میان صنایع مبلمان دوکشور برگزیده است. </p> <p> اسنایدرو ضمن تاکید بر تماس‌های دوسال گذشته مسوولان این فدراسیون با مسوولان اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران که عقد تفاهم‌نامه همکاری میان این دو مجموعه را به همراه داشت یادآور شد: ایتالیا قبل از لغو تحریم‌های ایران حسن نیت و رویکرد مثبت خود را برای همکاری‌های سازنده با ایران نشان داده است. </p>

گروه صنعت و معدن: روبرتو اسنایدرو رئیس فدراسیون اتحادیه‌های صنعت چوب و مبلمان ایتالیا (FLA) در نشستی با مسوولان وزارت صنعت، معدن، تجارت و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران تاکید کرد؛ صنعت مبلمان و دکوراسیون ایتالیا شراکت و تولید مشترک با تولیدکنندگان مبلمان ایران را به‌عنوان راهبردی برد- برد برای همکاری میان صنایع مبلمان دوکشور برگزیده است.

اسنایدرو ضمن تاکید بر تماس‌های دوسال گذشته مسوولان این فدراسیون با مسوولان اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران که عقد تفاهم‌نامه همکاری میان این دو مجموعه را به همراه داشت یادآور شد: ایتالیا قبل از لغو تحریم‌های ایران حسن نیت و رویکرد مثبت خود را برای همکاری‌های سازنده با ایران نشان داده است. به گفته اسنایدرو، ایران از ظرفیت بالایی برای سرمایه‌گذاری با هدف تولید مشترک محصولات مبلمان و دکوراسیون برخوردار است. در این نشست پروین نباتی مدیرکل صنایع سلولزی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز ضمن معرفی زیرساخت‌ها و پتانسیل‌های صنایع چوب و مبلمان ایران توجه هیات ایتالیایی را به وجود فرصت‌های گسترده این صنعت برای سرمایه‌گذاری و تولید جلب کرد. نباتی ضمن برشمردن مزیت‌های مختلف صنعت مبلمان ایران برای سرمایه‌گذاری ایتالیایی‌ها تصریح کرد: بازار ۸۰ میلیونی ایران در کنار بازار ۳۰۰ میلیون نفری کشورهای منطقه فرصت منحصر به فردی برای همکاری مشترک تولیدکنندگان ایتالیایی و ایرانی محسوب می‌شود. در ادامه این نشست حسن احمدیان رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران ضمن تشریح زیرساخت‌های صنعتی و فنی صنعت مبلمان ایران و همکاری این اتحادیه از طرف ایتالیایی خواست که دو طرف در اسرع وقت وارد فاز اجرای تفاهم‌نامه فی‌مابین شوند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن