شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۸۷ دنیای اقتصاد

اخبار صنایع غذایی - روزنامه شماره ۵۹۸۷

  • صنعت آبزیان در تور بازارهای موازی

    دنیای اقتصاد-سعیده نبی‌زاده: بر اساس آمار رسیده از گمرک ایران، میزان وزنی محصولات شیلات صادر‌شده در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۴۹‌هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال ماقبل ۱۲‌درصد افزایش نشان می‌دهد. بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ صادرات میگو با ۹۸ میلیون و ۴۰۰‌هزار دلار، ۳۲‌درصد از ارزش کل صادرات را در بین محصولات شیلات به خود اختصاص داده است. کشورهای روسیه، امارات متحده عربی و چین خریداران اصلی میگوی صادراتی بودند. صادرات میگو در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ به لحاظ ارزش ۲۶‌درصد کاهش نشان می‌دهد.
  • سرانه مصرف لبنیات به ۴۰کیلو رسید

    دنیای اقتصاد: براساس آخرین آمار، سرانه مصرف لبنیات به ۴۰ تا ۵۰کیلوگرم رسیده است که برای دستیابی به سرانه مصرف قبلی حمایت‌های لازم در پرداخت یارانه باید صورت بگیرد. به گزارش بازار، علی‌احسان ظفری، مدیرعامل اتحادیه لبنی با اعلام این خبر گفت: در شرایط کنونی به‌واسطه کاهش قدرت خرید مردم، اکثر واحدهای لبنی متوسط و کوچک با ۱۰ تا ۴۰درصد ظرفیت اسمی خود فعالیت می‌کنند. به گفته وی، با توجه به فعالیت واحدهای لبنی با حداقل ظرفیت، جذب شیر واحدها پایین است، از این رو شیرخام تولیدی روانه کارخانه‌های شیرخشک می‌شود که متاسفانه شیرخشک هم به آن سوی مرزها قاچاق می‌شود.
  • برنج و شکر با قیمت مصوب عرضه می‌شود؛ گران نخرید

    دنیای‌اقتصاد: توزیع کالاهای اساسی مانند روال سابق انجام می‌شود و در اقلامی چون برنج و شکر مشکلی وجود ندارد و عرضه آنها با قیمت مصوب است. رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان این مطالب در پاسخ به چرایی افزایش قیمت برخی از کالاهای اساسی در روزهای اخیر گفت: با توجه به تعطیلات عید توزیع برخی از کالاهای اساسی به درستی انجام نشد و همین موضوع منجر به افزایش برخی اقلام در بازار شده است. وی افزود: در حال حاضر توزیع کالاهای اساسی مانند روال سابق انجام می‌شود و بازار به ثبات رسیده است. رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اضافه کرد: در کالاهایی چون برنج و شکر مشکلی وجود ندارد و عرضه آنها با قیمت مصوب است.
  • افغان‌ها بازارهای زعفران را تصاحب کردند

    دنیای‌اقتصاد: در حالی ایران در حوزه تولید زعفران کشوری نامی است که تولید بیش از ۹۰درصد زعفران جهان را در اختیار دارد. با این وجود یکی از مسائل پیرامون صادرات این محصول به بازارهای بین‌المللی بحث تسهیل نبودن صادرات است که موجب شده است بخش قابل توجهی از زعفران کشور به‌صورت قاچاق از کشور خارج شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر