شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۱۷ دنیای اقتصاد

اخبار صنایع غذایی - روزنامه شماره ۵۹۱۷

  • شمشیر دولبه سیاستگذاری در مقابل کشاورزی و واردات

    دنیای اقتصاد-سعیده نبی‌زاده: کارگروه تنظیم بازار وزارت صمت، میزان ما‌به‌التفاوت چهار محصول شکر، گندم، ذرت و کنجاله سویا مورد استفاده در صنف و صنعت را بر اساس هر کیلوگرم به ترتیب۷۰۰۰۰ ریال، ۲۸۵۰۰ ریال، ۳۲۰۰۰ ریال و۶۰۰۰۰ ریال تصویب و اعلام کرد. بر این اساس مقرر شد دفاتر تخصصی وزارت جهاد کشاورزی و معاونت صنایع عمومی گزارشی از وضعیت تخصیص شکر و نهاده‏‏‌هایی که در حوزه صنعت وجود دارد و مشمول مابه‏‏‌التفاوت است را به دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار ارائه دهند. همچنین درخواست شرکت‌ها و متقاضیان مشمول دریافت مابه‏‏‌التفاوت به دفاتر تخصصی وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت و انعکاس سهمیه تخصیصی آن از طریق معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان صورت پذیرد و پس از تایید سازمان‏‏‌حمایت‏‏‌ مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مبنی بر اخذ مابه‏‏‌التفاوت، وزارت جهاد کشاورزی موظف به تحویل کالاست.
  • هلند مقصد برتر غذای کره‌ای

    دنیای اقتصاد: در یک چرخش شگفت‌‌‌انگیز اما دلپذیر به سمت موج جهانی نفوذ فرهنگی کره جنوبی، هلند به عنوان یک بازیگر قدرتمند در رابطه با مصرف نودل فوری کره‌‌‌ای، کیمچی و به طور کلی غذاهای کره‌ای (K-food) ظاهر شده است. بر اساس اطلاعات گمرک کره جنوبی، هلند در بازه زمانی ژانویه تا نوامبر سال‌جاری بالغ بر ۶۴.۴۸میلیون دلار رامن (غذای بومی) از کره وارد کرد و پس از چین، ایالات متحده و ژاپن، تبدیل به چهارمین واردکننده بزرگ در این خصوص شد. در گزارشی جداگانه، این کشور همچنین در واردات کیمچی با مجموع ۶.۱۴ میلیون دلار در همین مدت رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
  • کمبود «شیرخشک» نداریم

    در یک ماه اخیر نظارت‌‌‌های خوبی از شرکت‌های پخش و داروخانه‌‌‌ها در استان‌‌‌ها صورت گرفته است و اگر بازرسان مشاهده می‌‌‌کردند که موجودی شیرخشک در شرکت‌های پخش به حد معمول رسیده است برنامه توزیع برای داروخانه‌‌‌ها را انجام می‌‌‌دادند به همین دلیل سرعت توزیع افزایش یافت و در آذرماه ۱۲ میلیون و ۶۰۰‌هزار قوطی شیرخشک در داروخانه‌‌‌ها توزیع شد. سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان این‌‌‌ مطلب گفت: تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار شیرخشک برقرار شده و تنها محل مجاز برای توزیع شیرخشک، داروخانه‌‌‌ است. سجاد اسماعیلی افزود: ‌‌‌ دیگر مشکلی در تامین شیرخشک نداریم و تولیدکنندگان داخلی به صورت دو تا سه شیفت و در روزهای تعطیل در حال فعالیت و توزیع شیرخشک هستند تا شرایط به وضعیت پایداری برسد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر