شماره روزنامه ۶۰۰۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۷۶ دنیای اقتصاد

اخبار صنایع غذایی - روزنامه شماره ۵۸۷۶

  • ۲.۳ میلیارد دلار ارز در صنعت چای پایمال شد

    انجمن تخصصی محصول چای دمنوش و فرآورده‌های گیاهی ایران در نامه‌ای به روسای قوای سه‌گانه با گلایه از مشکلات عدیده‌ای که در ثبت‌سفارش امور گمرکی، استاندارد سازمان غذا و دارو با آن مواجه هستند، این مشکلات را به تخلفات یکی از برندهای چای کشور نسبت داده و اعلام کرد این مشکلات به‌رغم گذشت زمان همچنان صنعت چای کشور را تهدید می‌کند و کم نیستند تاجران و تولیدکنندگانی که مایوس از اصلاح امور و سرخورده از گستره سوداگری صورت گرفته یا در آستانه ورشکستگی قرار گرفته‌اند یا در اندیشه تغییر شغل هستند.
  • مصرف آب به‌جای کوکاکولا

    حداقل چهار نفر پس از نوشیدن محصولات تولید‌شده توسط شرکت کوکاکولا در کرواسی در هفته گذشته دچار مسمومیت شدند و وزیر بهداشت این کشور به مردم توصیه کرد که به جای نوشابه آب بنوشند. کوکا کولا اچ بی‌سی کرواسی تنها شرکت تولید بطری دارای مجوز در کرواسی است که به مدت ۵۰ سال محصولات شرکت کوکاکولا را در کرواسی تولید، بسته‌بندی و توزیع می‌کند. اولین بطری کوکاکولا در کرواسی در ۱۷ سپتامبر ۱۹۶۸ در خیابان میلان ساکس در زاگرب تولید شد که هنوز هم محل دفتر مرکزی شرکت و مرکز اصلی تولید و توزیع آن است. کوکاکولا HBC در سراسر کرواسی با یک کارخانه تولید بطری در زاگرب و شش انبار و مرکز توزیع در زاگرب، سولین، ریجکا، زادار، پوژگا و بادرنا فعالیت می‌کند.
  • حضور دو باشگاه برتر ایرانی در رویداد بین‌المللی یونسکو در کره‌جنوبی

    در جریان دهمین کنگره جهانی باشگاه‌ها، مراکز و انجمن‌های یونسکو (WFUCA) که با مشارکت ۵۴ کشور از سراسر دنیا و حضور دو باشگاه برتر ایرانی یونسکو از ۲۶ تا ۲۹ اکتبر ۲۰۲۳ در کره‌جنوبی برگزار شد، عضویت قطعی ایران به تصویب رسید. به گزارش روابط عمومی کل باشگاه خلاقیت، آموزش، حمایت و بهره‌برداری زعفران یونسکو ایران(OSEC)، در حال حاضر ۲۳ باشگاه در ایران به‌طور رسمی در حوزه‌های گوناگون آموزشی، علمی، فرهنگی و تربیتی و در جهت تحقق اهداف ملی و در راستای سند چشم‌انداز و اسناد بالادستی مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد دو باشگاه خلاقیت، آموزش، حمایت و بهره‌برداری زعفران یونسکو ایران(OSEC) و علوم پایه و تکنولوژی دو انجمن ایرانی، در این همایش بین‌المللی حضور داشتند.
  • چالش جدی در تامین ارز مواد اولیه تولیدات کشاورزی

    دنیای‌اقتصاد: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌‌های واردکنندگان مواد اولیه برای تولید محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی کُندی شدید تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی است و متاسفانه پیامد آن موجب بدقولی واردکنندگان در مقابل تامین‌‌کنندگان خارجی و کمبود کالا در کشور می‌شود.
  • ارتباط غذاهای فوق فرآوری‌شده با سرطان

    دنیای‌اقتصاد: نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد خوردن مقادیر بالاتر غذای فوق فرآوری‌شده خطر ابتلا به بیماری‌‌‌های چندگانه یا ابتلا به چند بیماری مزمن مانند دیابت، بیماری قلبی و سرطان را افزایش می‌دهد. هلن کروکر، دستیار مدیر تحقیقات و سیاست در صندوق بین‌المللی تحقیقات جهانی سرطان که بودجه این مطالعه را تامین کرده است، در بیانیه‌ای اظهار کرد: آنچه در این مطالعه بزرگ اهمیت ویژه‌‌‌ای دارد این است که خوردن غذاهای فوق فرآوری‌شده، به‌ویژه محصولات حیوانی و نوشیدنی‌‌‌های شیرین، با افزایش خطر ابتلا به سرطان همراه با بیماری دیگری مانند سکته مغزی یا دیابت مرتبط است.
  • مصرف قهوه در کشور افزایش یافت

    دنیای اقتصاد: میزان واردات دانه قهوه سبز در سال ۱۳۹۸ معادل ۸هزار تن بوده، اما این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۳۳‌هزار تن رسیده است. رئیس انجمن قهوه ایران در افتتاحیه اولین نمایشگاه تخصصی قهوه ایران که ۲۴ تا ۲۸ ماه جاری در حال برگزاری است با اعلام این آمار اظهار کرد: این آمار نشان از افزایش مصرف داخلی و تعداد شرکت‌های فعال در صنعت قهوه دارد که باعث شده میزان واردات مواد اولیه رشد کند. به گفته حسام ربیعی ارزش افزوده این صنعت، جلوگیری از خروج ارز است. اکنون ایران به یکی از تولیدکنندگان محصولات قهوه تبدیل شده و میزان واردات مواد اولیه مثل دانه سبز نیز با روند افزایشی روبه‌رو شده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر