استحصال روزانه ۸۰۰۰ تن شن و ماسه از نخالههای ساختمانی در آبعلی
وی در مورد آخرین وضعیت مرکز پردازش زبالههای ساختمان در آبعلی گفت: مرکز پردازش آبعلی ویژه نخالههای ساختمانی است. در حال حاضر ۵۰درصد این نخالهها را که برای دفن به آبعلی فرستاده شده استحصال میکنیم. موضوعی که از نگاه محیطزیست بسیار مهم است. همه توان ما برای حداقل کردن میزان دفن است. چرا که میدانید برای تولید هر تن مصالح ساختمانی، چه آسیب و هزینههایی به ساخت محیطزیست وارد میشود.
محمدی با بیان اینکه روزانه حدود ۸۰۰۰ تن شن و ماسه در آبعلی استحصال میشود که این عدد قابلتوجهی است، گفت: شن و ماسههایی که در گذشته دفن شده را دوباره استحصال میکنیم و به چرخه تولید بازمیگردانیم؛ این یکی از اهداف جدی ماست که اول کاهش دفن و سپس استحصال را داشته باشیم.
وی درباره دیگر اقدامات سازمان مدیریت پسماند برای کاهش آسیبهای دفن زباله در پایتخت تاکید کرد: موضوع دیگر بحث دفن زیستپذیر است. بررسیهای جدی روی این موضوع کردهایم تا میزان شیرابه زبالهها را به حداقل برسانیم.
محمدی در ادامه با اشاره به ساخت مراکز میانی پردازش زباله MRF افزود: در مجموعه کوهک، زباله مناطق ۵، ۲۱ و ۲۲ پردازش میشود. یک MRF هم در شرق تهران داریم که زباله مناطق ۱۳، ۸ و ۱۴ را پردازش میکند.