شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۶۶ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۶۰۶۶

  • سهم لندتک‌ها از کیک اقتصاد

    دنیای اقتصاد: گرچه لندتک‌ها به عنوان یکی از شاخه‌های فعال فناوری‌های مالی در تلاش برای ارائه تسهیلات و اعتبار آسان به جامعه در اختیار همگان قرار گرفته، اما تجربه شهروندان از برخورد با پلتفرم‌های آنلاین و اخذ تسهیلات کالا برخی از معایب این صنعت را آشکار می‌کند. لندتک‌ها در حوزه خرد فعالیت دارند و فعالیت آنها با بانک‌ها قابل مقایسه نیست. شواهد در این زمینه نشان می‌دهد تسهیلات خردی که از طریق لندتک‌ها قابل دریافت هستند معمولا با بازپرداخت کوتاه‌تر و شرایط آسان‌تری قابل‌دریافت هستند. برای درک بهتر، «دنیای اقتصاد» در مصاحبه با مهدی مومنی، عضو هیات‌مدیره انجمن فین‌تک، به بررسی فرازونشیب این صنعت پرداخت. در این گفت‌و‌گو به سهم این صنعت از تولید ناخالص داخلی نیز اشاره شده است، سهمی که احتمالا در سال‌های آینده رشد قابل توجهی خواهد داشت. البته «دنیای اقتصاد» در این زمینه در تلاش است طی مصاحبه با صاحب‌نظران این حوزه، ابعاد متفاوت حوزه فین‌تک و لندتک‌ها را نمایان کند. این دومین گفت‌وگوی این رسانه با کارشناسان حوزه لندتک به شمار می‌رود و نخستین گزارش از این مجموعه در گزارش‌های هفته پیشین «دنیای اقتصاد» با عنوان رقیب جدید وام سنتی قابل مشاهده است.
  • تلاش بیمه ایران برای افزایش سهم بازار

    تولید ۷۰‌هزار میلیارد تومان حق بیمه، پرداخت ۴۵‌هزار میلیارد تومان خسارت در سال گذشته، تلاش برای افزایش سهم بازار به‌ویژه در حوزه بیمه‌‌‌های زندگی، برنامه‌‌‌ریزی برای بهبود و اصلاح محصولات فعلی شرکت متناسب با نیاز بازار، الکترونیک‌‌‌سازی فرآیندهای بیمه‌‌‌گری و... از جمله موارد مهمی بود که مدیرعامل شرکت بیمه ایران طی یک‌نشست خبری در جمع خبرنگاران به آن اشاره کرد.
  • اولین پیشخوان حضوری ۱۴۲۴ در مرکز خرید چارسو

    دنیای اقتصاد: سامانه۱۴۲۴ با توجه به تقاضای روزافزون کاربران مبنی‌بر خدمات تعمیر تلفن‌همراه و تجهیزات دیجیتال، اقدام به افتتاح اولین پیشخوان حضوری ۱۴۲۴ در مرکز خرید چارسو کرد. این پیشخوان با هدف افزایش تعامل و دسترسی آسان کاربران به خدمات این سامانه، افتتاح شده‌است.
  • سهم کسب‌وکارها از المپیک ۲۰۲۴

    صادق سپندارند
    بازی‌‌‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس تنها یک رویداد ورزشی نیستند؛ این مسابقات بین‌المللی فرصتی بی‌‌‌نظیر برای تقویت اقتصاد و رونق کسب‌و‌کارها در منطقه ایل-دو-فرانس و فراتر از آن فراهم می‌‌‌آورند. این رویداد عظیم نه‌تنها موجب اشتغال‌زایی و توسعه زیرساخت‌‌‌ها می‌شود، بلکه برندها و کسب و کارهای کوچک و بزرگ را قادر می‌‌‌سازد تا از این فرصت بهره‌‌‌برداری کنند.
  • احیای کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از ۱۳سال توقف

    ‌‎به همت متخصصان داخلی و پیگیری تاپیکو و حمایت شستا، کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از ۱۳سال توقف با تولید اسیدسیتریک گرید دارویی و غذایی احیا و دانش فنی آن برای اولین بار در کشور بومی شد. ‌‎به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تاپیکو، شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی از شرکت های تابعه تاپیکو توانست مجتمع تولیدی اسید سیتریک کرمانشاه را پس از ۱۳ سال توقف احیا و پودر کریستالی اسید سیتریک با گرید دارویی و غذایی و خلوص بالای ۹۹.۵درصد را به‌صورت آزمایشی با ظرفیت اسمی در این مجموعه تولید کند.
  • نفوذ جهانی کاتالیست ایرانی

    ایران به واسطه ذخایر نفت و گاز عظیمی که در اختیار دارد؛ دارای مجتمع‌های فراوان پتروشیمی، پالایش نفت و فولاد وسیعی است که این موضوع باعث شده ایران به عنوان یکی از کشورهای تولیدکننده محصولات ارزشمندی چون اوره، آمونیاک، متانول و فولاد در جهان معرفی شود. در این میان توجه به توسعه پایدار صنایع فوق مساله مهمی است که رفع نیازهای فناورانه آن توسط شرکت‌های توانمند کشور در حال پشتیبانی است. در این میان طی دو دهه اخیر صنعت کاتالیست توسط شرکت نفت و گاز سرو در کشور نهادینه شده و این شرکت توانسته است ضمن رفع نیاز داخل کشور، بازارهای جدید صادراتی را نیز برای ایران تعریف کند؛ به طوری‌که اکنون شرکت نفت و گاز سرو چهارمین شرکت تولید کاتالیست در سطح جهان است که اقدام به صادرات کاتالیست کرده است. از این رو در این پرونده به بررسی روند‌ها و چشم‌انداز صنعت کاتالیست کشور توسط شرکت نفت و گاز سرو پرداخته‌ایم.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر