شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۷۱ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۸۷۱

  • اشتیاق روس‌ها به لوازم خانگی ایرانی

    دنیای اقتصاد: در شرایطی که بازار لوازم خانگی در ایران گرفتار رکود شده و خرید و فروش مناسب در آن وجود ندارد، حالا یک بازار خارجی جدید مورد توجه صادرکنندگان ایرانی قرار گرفته است. روسیه به دلیل ایجاد تحریم‌های بین‌المللی بسیار مشتاق کالاهای ایرانی و به‌خصوص لوازم خانگی است.
  • سازه‌های ویژه سبک‌سازی ساختمان

    دنیای‌اقتصاد: ایران با داشتن معادن آهن و کارخانه‌های متعدد تولید فولاد و سابقه‌ای طولانی در این صنعت جایگاه ویژه‌ای در منطقه دارد و شرکت‌های تولیدکننده لوله و پروفیل‌های فولادی نیز با تکیه بر دانش و تجربه خود، توانایی تولید پروفیل‌های مختلف فولادی را دارند به نحوی که علاوه بر نیاز داخل بتوانند به کشورهای دیگر نیز صادرات داشته باشند. اما در این بین به گفته کارشناسان صنعت، اکنون فعالیت‌‌‌های تولیدی در کشور با مشکل همراه هستند؛ نوسان قیمت و تهیه دشوار قطعات یدکی برای ماشین‌‌‌آلات، افزایش هزینه‌‌‌های جانبی تولید، افزایش قیمت و محدودیت انرژی، مشکلات مالیاتی و بهره‌های بانکی، گوشه‌‌‌ای از آنهاست.
  • ۵۰دستگاه اتوبوس بهمن وارد اصفهان می‏‏‌شود

    شهرداری اصفهان و گروه بهمن قرارداد خرید ۵۰ دستگاه اتوبوس شهری را امضا کردند.
  • افزایش سرمایه ۱۰هزار میلیارد تومانی بانک صنعت و معدن

    دنیای‌اقتصاد: علی خورسندیان مدیرعامل بانک صنعت و معدن در نشست خبری صبح روز چهارشنبه هفته گذشته با بیان این مطلب که سهم بانک‌ها در تامین مالی بنگاه‌‌‌ها بیش از ۸۰‌درصد است، گفت: ناکارآمدی در تامین مالی بنگاه‌‌‌ها باعث افزایش فشار بر بانک‌ها شده و این موضوع نشان‌‌‌دهنده دست بالای بانک‌ها در تامین مالی است.
  • توسن‌‌‌تکنو در مناقصه بانک سپه برنده شد

    توسن‌‌‌تکنو برنده مناقصه خرید ‌هزار پایانه بانکی غیرنقدی بانک سپه شد.‌ هزار پایانه غیرنقدی که در اختیار بانک سپه قرار می‌گیرد، آخرین مدل از سری WK کیوسک‌‌‌های ویندوزی توسن‌‌‌تکنو است. به گزارش روابط عمومی شرکت توسن تکنو، مناقصه خرید ‌هزار پایانه بانکی غیر‌نقدی بانک سپه، ۲۴ تیر ۱۴۰۲ اعلام شد و پس از دریافت پیشنهادهای تامین‌‌‌کنندگان مختلف توسط بانک سپه، شرکت توسن‌‌‌تکنو به‌‌‌عنوان برنده این مناقصه معرفی شد.
  • اهرم‌های غلط دولت در مسکن

    کسری امیری‏‏‌‏‏‌‏‏‌‏‏‌راد / رئیس هیات‌مدیره انجمن انبوه‏‏‌سازان استان مرکزی
    بازار مسکن از اواخر خرداد ماه در پی ثبات قیمت ارز به خواب زمستانی رفت و با گذشت چند ماه همچنان در رکود به سر می‌‌‌برد. بر اساس داده‌‌‌های بانک مرکزی که پس از ۱۰ ماه منتشر شده قیمت مسکن در مهر ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل جهش ۷۴ درصدی را تجربه کرده است. همچنین معاملات در هفت ماهه نخست امسال نسبت به مشابه سال قبل افت ۶۳‌درصدی داشته است. تجربه نشان می‌دهد در صورتی که رکود در بازار مسکن جاخوش کند و نسخه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای برای افزایش عرضه و قدرت خرید مردم تجویز نشود، آینده بازار مسکن، التهاب دوباره پس از رکود فعلی خواهد بود.
  • سود بانک شهر ۲۰۰‌درصد افزایش یافت

    قائم‌مقام مدیرعامل بانک شهر با اشاره به دستاوردها و موفقیت چشمگیر این بانک در نیمه نخست سال‌جاری گفت: سودآوری بانک شهر با اصلاح روش‌ها، بهبود عملکرد و تحول در فعالیت کارکنان ممکن شده است.
  • آزادسازی واردات لوازم‌‌‌خانگی سودمند است؟

    احتمال آزاد‌سازی واردات لوازم خانگی خارجی حاشیه‌هایی را برای این صنعت به وجود آورده است. به گزارش روابط عمومی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران، رئیس انجمن صنایع لوازم‌‌‌خانگی عنوان کرد که سرکوب نرخ ارز و محدودیت‌‌‌های شدید تامین ماشین‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آلات و مواد اولیه قدرت رقابت تولیدکنندگان داخلی را تضعیف کرده است، ابتدا باید مشکلات اقتصاد کلان کشور حل شود تا بتوان صنایعی رقابت‌‌‌‌‌‌‌‌‌پذیر داشت.
  • مسکن، تخلیه حباب یا افزایش قیمت‌ها

    دنیای اقتصاد: همزمان با سومین روز از دهمین نمایشگاه کیش‌اینوکس نشست تخصصی «آینده بازار مسکن، تخلیه حباب یا افزایش قیمت‌ها» توسط شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن برگزار شد. در این نشست تخصصی محمدرضا جواهری‌تفتی، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن و داوود سوری، اقتصاددان حضور داشتند و درخصوص موضوع نشست به ارائه دیدگاه خود پرداختند.
  • نوسازی بافت‌‌‌ فرسوده با طعم زیان

    با اینکه کلیدواژه «نوسازی بافت‌‌‌های فرسوده» هرازگاهی از زبان یکی از مسوولان بازگو می‌شود، اما همچنان حدود ۲۳‌درصد مساحت شهرهای کشور را بافت فرسوده در برگرفته است. در این میان تهران رکورددار بیشترین میزان بافت‌‌‌های فرسوده در کشور است و بیش از ۵۰‌درصد پارسل‌‌‌های فرسوده در مناطق ۷، ۱۰، ۱۲ و ۱۵ قرار دارند که درصورت وقوع بلایای طبیعی این آتش‌‌‌های زیرخاکستر، بلای جان چند نفر می‌شود.
  • چرا قطار شهری اهواز نیمه‌کاره‌مانده است؟

    دنیای اقتصاد: شرکت کیسون درباره علت نیمه‌کاره ماندن پروژه قطار شهری اهواز اعلام کرد، علت اصلی نیمه‌کاره ماندن پروژه قطار شهری اهواز و حقوقی شدن آن مشکل شهرداری در خصوص انجام تعهدات مربوط به تامین فاینانس خارجی و در ادامه‌ عدم توانایی تامین اعتبار برای اجرای پروژه با منابع داخلی بوده است، به طوری که در دوران فعال بودن پروژه به‌طور میانگین سالانه ۳۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه تخصیص یافته است، در حالی که در پروژه‌های مشابه در سایر کلان‌شهرها این اعتبار به چند صد میلیارد تومان در سال نیز بالغ شده است.
  • حمایت دستگاه دیپلماسی کشور از صادرات قیر

    دنیای‌اقتصاد: پیرو هماهنگی با دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی‌ ایران، ایرج الهی، سفیر جمهوری اسلامی در هند، رایزن اقتصادی و دبیر دوم اقتصادی سفارت، به دعوت داود محمدی، رئیس هیات مدیره انجمن، از همایش و نمایشگاه بین‌المللی solvex۲۰۲۳ بازدید کرد‌.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر