پالایشگاه نفت تهران پتروپالایشگاه شد

شماره روزنامه: ۵۹۷۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۵۴۵۵۸ شرکت ها

رئیس هیات‌مدیره و رئیس کارگروه سرمایه‌گذاری پالایشگاه نفت تهران از خرید بیش از ۵۰‌درصد سهام پتروشیمی شازند از سوی پالایشگاه نفت تهران و تبدیل این مجتمع پالایشی به پتروپالایشگاه خبر داد. وحید عبیری در این باره گفت: بر اساس سند راهبردی و مطالعات بلندمدت متخصصان و کارشناسان بازار سرمایه و پالایشگاه و بررسی‌‌‌های تحلیلی کمیته‌‌‌ سرمایه‌گذاری، شرکت پالایش نفت تهران ۵۱.۳‌درصد از سهام عمده پتروشیمی شازند متعلق به گروه توسعه ملی به ارزش حدودی ۲۴.۱‌هزار میلیارد تومان را خریداری کرد.

پالایشگاه نفت تهران پتروپالایشگاه شد

وی افزود: این اقدام با نظر موافق هیات‌مدیره شرکت پالایش نفت تهران به‌‌‌منظور تکمیل و توسعه عمودی زنجیره ارزش فرآورده‌‌‌های پالایشگاه، جلوگیری از خام‌‌‌فروشی با رویکرد پتروپالایشی شدن، تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر، امکان تامین پایدارتر خوراک مایع پتروشیمی و استفاده بهینه از سود انباشته محقق شد.

رئیس هیات‌مدیره پالایشگاه نفت تهران تاکید کرد: در این‌باره گزینه‌‌‌های مختلفی در کارگروه سرمایه‌گذاری شرکت بررسی شده بودند که بر اساس فیلتر شاخص‌‌‌های یادشده، دو گزینه از پتروشیمی‌‌‌ها نهایی شده و سرانجام به محض تغییر فرمول قیمت‌گذاری و لحاظ قیمت تابلو به‌‌‌عنوان ملاک قیمت‌گذاری پتروشیمی شازند از سوی گروه توسعه ملی (که از اقدام‌‌‌های شایسته وزارت اقتصاد تلقی می‌شود)، از این عرضه استقبال کردیم تا عصری نو در تاریخ ۵۵ ساله پتروپالایشگاه پایتخت آغاز شود.

عبیری بیان کرد: از تلاش‌‌‌های همه همکاران، کارشناسان حوزه سرمایه‌گذاری، متخصصان بازار سرمایه و همه عزیزانی که در این اتفاق بزرگ نقش‌‌‌آفرینی کردند، قدردانی می‌‌‌کنم.وی افزود: اخبار مسرت‌‌‌بخش دیگری از پتروپالایشگاه تهران داریم که به مرور زمان منتشر خواهد شد و کام ۵۰ میلیون سهامدار این شرکت پالایشی را شیرین خواهد کرد.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن