تشکیل «قرارگاه ویژه تامین مسکن معلم» در صندوق ذخیره فرهنگیان
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل صندوق ذخیره فرهنگیان، محسن احمدی طی سخنانی در جمع مدیران عامل و اعضای هیاتمدیره هلدینگ ساختمانی معلم و شرکتهای تابعه هلدینگ، با اشاره به ماموریتهای محوله به «قرارگاه ویژه تامین مسکن معلم» خاطرنشان کرد: طبق برنامهریزیهای انجامشده در مرحله نخست، طرح احداث ۵۰هزار واحد مسکونی ارزانقیمت برای فرهنگیان هدفگذاری شده است. وی یکی از اهداف تشکیل قرارگاه نهضت ملی ساخت مسکن فرهنگیان را ایجاد چالاکی و سرعت عمل در این بخش عنوان کرد و حفظ کرامت و منزلت این قشر فرهیخته را از مهمترین رسالتها و دغدغههای صندوق ذخیره فرهنگیان دانست.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان توجه ویژه به صنعتیسازی و مدولارسازی با رویکرد کاهش زمان تحویل و ایجاد بهرهوری در فرآیند ساخت را از دیگر اهداف این طرح ذکر کرد و گفت: پراکندگی پروژهها متناسب با تعداد فرهنگیان در سراسر کشور، جانمایی مناسب، نظارت کامل بر حسن اجرای کیفی ساختوسازها، توجه به امکانات رفاهی، ایجاد شبکههای خدماتی و تجاری و همچنین تحویل بهموقع واحدهای مسکونی از موارد مورد توجه صندوق ذخیره فرهنگیان در این طرح ملی است.احمدی همچنین جایگزینی نظام تامین مصالح به جای پیمانکاری در این پروژهها را (که نهایتا موجب کاهش ۲۰درصدی قیمت ساخت در انبوهسازی میشود) خواستار شد.
وی تامین مسکن را یکی از نیازهای اساسی و دغدغههای مهم برای فرهنگیان برشمرد و افزود: باتوجه به سطح درآمد معلمان و قیمت فعلی مسکن، تامین مسکن برای این قشر فرهیخته دشوار شده است بنابراین کمک به تامین مسکن فرهنگیان، علاوه بر اینکه پاسخی به نیازهای اساسی و اولویتدار آنان به شمار میرود، در ارتقای شرایط اجتماعی و آرامش روانی آنان نیز اثر بسیار مثبتی دارد.
احمدی با اعلام اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان با همکاری دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، آمار فرهنگیان متقاضی مسکن را استخراج کرده است اظهار کرد: بر اساس آمارها حدود ۱۸۹هزار فرهنگی در سامانه جامع طرحهای حمایتی مسکن ثبتنام کردهاند که ۲۸هزار و ۸۳۳ نفر از این عزیزان، واجد شرایط تشخیص داده شده و ثبتنام آنان قطعی شده است. وی در همین زمینه افزود: مطابق قانون و آییننامه، واجدان شرایط باید چهار شرط «تاهل و سرپرست خانوار بودن»، «حداقل پنج سال سابقه سکونت در شهر مورد تقاضا»، «فاقد مالکیت خصوصی» و در نهایت «عدماستفاده از امکانات دولتی» از اول انقلاب را در حوزه مسکن داشته باشند. همچنین بر اساس آمار وزارت راه و شهرسازی، تاکنون به ۱۸هزار و ۱۴۸ نفر از ۲۸هزار و ۸۳۳ فرهنگی متقاضی مسکن، پروژهای تخصیص داده نشده است.