تفاهمنامههای ذوبآهن در جشنواره ملی فولاد
ذوبآهن اصفهان با بیش از نیم قرن فعالیت ماندگار، همواره بومیسازی را به عنوان اولویت اصلی خود مورد توجه قرار داده و مصداق آن دوراندیشی برای ایجاد تمامی زیرساختهای زنجیره تولید شامل معادن، نیروگاه، نیروی انسانی متخصص، کارخانه پخت آهک، کارگاههای قطعهسازی و ریختهگری قطعات سنگین، تولید آجر و جرم نسوز و... است. شرکتهای توانمندی در زمینه ساخت قطعات و تجهیزات متنوع صنعت فولاد، در سطح کشور فعال هستند که بعضا شناختهشده نیستند، بنابراین تدوین یک بانک اطلاعاتی تخصصی از سازندگان قطعات و تجهیزات در سطح کشور ضروری است. ذوبآهن اصفهان تلاش کرده با حضور در رویدادها و نمایشگاههای مرتبط با بومیسازی، توانمندیها و نیازهای خود را در این حوزه اطلاعرسانی کند و از طریق تعامل با شرکتهای مختلف داخلی در این حوزه در جهت همافزایی گام بردارد. در سالجاری نیز این مجتمع عظیم صنعتی در چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران حضور دارد و چند تفاهمنامه با عناوین زیر به امضا میرساند:
- تفاهمنامه سوزن ریل با شرکت نیکسرام رازی
- تفاهمنامه شاخهشمار با شرکت آریانپژوه
- تفاهمنامه بومیسازی چرخ و محور گیربکس لکوموتیوهای TGM۶ روسی با شرکت پویش بازرگان
- تفاهمنامه قفسه شش نورد ۶۵۰ با شرکت مهندسی و پویش ساخت ذوبآهن اصفهان
- تفاهمنامه روغن واکالین با شرکت بهتام
- تفاهمنامه استحصال مواد با ارزش افزوده بالا از سرباره کنورتور با شرکت دانشبنیان صدر فردا.
نقش ذوبآهن اصفهان در رنسانس صنعتی ایران بیبدیل است. دوره احداث این صنعت ماندگار با آغاز تکنوکراسی در ایران و یکی از تاثیرگذارترین ادوار صنعتی شدن کشور مصادف است. صنعت کشور با راهاندازی ذوبآهن اصفهان ریشه گرفت، جوانه زد و گل انداخت و بلوغ خود را پس از انقلاب طی کرد.
این مجتمع عظیم صنعتی صرف نظر از زیربنایی بودن برای صنعت کشور، رشد و شکوفایی سایر صنایع بالادست و پاییندست خود را در اقصی نقاط ایران زمین رقم زد.
ذوب آهن اصفهان با بیش از نیم قرن فعالیت ماندگار، همواره بومی سازی را به عنوان اولویت اصلی خود مورد توجه قرار داده است و مصداق آن دور اندیشی برای ایجاد تمامی زیرساختهای زنجیره تولید شامل معادن، نیروگاه، نیروی انسانی متخصص، کارخانه پخت آهک، کارگاههای قطعهسازی و ریختهگری قطعات سنگین، تولید آجر و جرم نسوز و… است که برای تولید فولاد بهطور کامل در یک شهر صنعتی در نظر گرفته شد.