وجیه‌الله جعفری افزود: در حال حاضر، ۲۰ درصد این هزینه از طریق سرمایه‌گذاران و سهامداران، ۵۷ درصد از طریق فروش آب و مابقی هزینه‌ها از طریق دریافت تسهیلات بانکی، در نظر گرفته شده است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: در تلاشیم با افزایش سهم منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس به عنوان یکی از شرکت‌های تابعه ایمیدرو، امکان اعطای تسهیلات از طریق این شرکت را برای تامین مالی طرح مذکور فراهم کنیم. وی ادامه داد: در این طرح، ایمیدرو حدود ۱۶ درصد، شرکت‌های ملی صنایع مس، فولاد هرمزگان، صبا فولاد خلیج‌فارس، پالایش نفت بندرعباس، صنایع معدنی و فلزی ستاره سیمین هرمز و گروه گسترش سرمایه‌گذاری بین‌المللی ارزش هر کدام ۱۴ درصد و نیز شرکت‌های ملی فولاد و منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی خلیج‌فارس هر کدام ۰۵/ ۰ درصد سهم دارند.

نهایی شدن موضوع تامین مالی تا یک ماه آینده

جعفری با اشاره به راهکارهای قابل پیگیری برای تامین مالی طرح ساماندهی فاضلاب بندرعباس تصریح کرد: پیگیری این سازمان برای دریافت تسهیلات از طریق بانک‌ها، طرح تام، مشارکت دادن شرکت‌های تامین‌کننده مالی و نیز انتشار اوراق مشارکت، از جمله این برنامه‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع حداکثر تا یک ماه آینده توسط کمیته مالی، بررسی و پس از تایید نهایی توسط سهامداران، وارد مرحله اجرا می‌شود.

در کنار سهامداران هستیم

در ادامه استاندار هرمزگان به صورت ویدئو کنفرانس ضمن اشاره به اهمیت طرح ساماندهی فاضلاب بندرعباس در حوزه اجتماعی گفت: در کنار سهامداران و مجریان طرح برای تکمیل زودتر این پروژه هستیم و آمادگی داریم صنایع بیشتری را وارد طرح کنیم تا تامین مالی آن راحت‌تر انجام شود.

مهدی دوستی افزود: با توجه به موضوع زیست‌محیطی طرح، این آمادگی وجود دارد تا آن را در راستای سیاست‌های زیست‌محیطی دنبال کنیم. بنا بر این گزارش، در نشست مذکور، موضوع زیست محیطی بودن طرح از سوی سهامداران مطرح و اعلام شد که این طرح همچون طرح‌های بزرگ ملی دیده شود و نرخ تسهیلات بانکی آن متناسب با سیاست‌های بانکی زیست محیطی و در قالب تسهیلات ارزان‌قیمت اعطا شود.