این بانک در بازه زمانی ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ با هدف کمک به ازدواج و معیشت جوانان تعداد ۸۷هزار و ۶۵۴ فقره وام قرض‌الحسنه ازدواج در مجموع به مبلغ بیش از ۷۴ هزار میلیارد و ۷۰۶ میلیون ریال پرداخت کرده است.

در همین بازه زمانی بانک تجارت با پرداخت مجموعا بیش از ۵.۳۲۲ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به ۱۱.۰۶۵ نفر از معرفی‌شدگان کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی به اشتغال و معیشت این افراد کمک کرده است. علاوه بر موارد مذکور این قبیل تسهیلات حمایتی بانک تجارت در راستای اشتغال‌زایی، کمک به توسعه و عدالت اجتماعی، آزادی زندانیان دیه و حمایت از بیماران صعب‌العلاج و معسر در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ به تعداد ۷.۸۹۰ فقره جمعا بیش از ۱.۷۱۳ میلیارد ریال پرداخت شده است. بنا بر این گزارش بانک تجارت در قالب ایفای مسوولیت‌های اجتماعی خود از ابتدای فروردین تا پایان آذر سال ۱۴۰۰ بیش از  ۴۰ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال کمک نقدی در قالب حمایت مالی از انجمن‌ها و موسسات خیریه، مساجد و دانشگاه‌های معتبر کشور، بیمارستان‌های استان‌های مختلف و... داشته تا به سهم خود گام‌هایی در مسیر عدالت اجتماعی و توسعه پایدار ایران برداشته باشد. شیوع بیماری کرونا در دو سال اخیر شرایط فعالیت را تا حدود زیادی برای برخی صنایع و مشاغل دشوار و آسیب‌هایی را به آنها وارد کرده است.  بانک تجارت در راستای ایفای نقش حمایتی خود در این شرایط اقتصادی، تسهیلات ویژه‌ای را به متقاضیان در استان‌های مختلف کشور پرداخت کرده است. به همین منظور در سال ۱۳۹۹ و شش ماه اول سال ۱۴۰۰ مجموعا بیش از ۸۳ هزار و ۵۰۰ فقره تسهیلات به مبلغ۳۰ هزار و ۶۰۳ میلیارد ریال به متقاضیان کسب و کارهای آسیب‌دیده به ویژه صنعت حمل و نقل کشور توسط بانک تجارت پرداخت  شد.

بانک تجارت در سال‌های فعالیت خود در کنار خدمت به توسعه اقتصادی کشور و حمایت از صنایع کارآفرین و تولیدکننده کالای ایرانی با هدف ایفای مسوولیت‌های اجتماعی خود تاکنون با احداث ۴۳ مدرسه و ۱۰ خانه بهداشت در استان‌های کمتر برخوردار کشور، اجرای پروژه سالم‌سازی آب شرب بیش از ۲۰۰ روستای استان سیستان و بلوچستان و جمع‌سپاری برای کمک به کودکان نیازمند از طریق سازمان یونیسف ارائه خدمت کرده است.