افزایش ۵۴درصدی فروش محصولات

در همین راستا مدیرعامل شرکت پشم شیشه ایران از افزایش ۵۴درصدی فروش محصولات در ۹ ماه گذشته خبر داد و گفت: امسال ۷۱۱ تن محصول را توانسته‌ایم صادر کنیم.

جهانگیر باقری گفت: شرکت پشم شیشه ایران نخستین تولیدکننده محصول عایق حرارتی و صوتی ساختمانی به نام مینرال وول در کشور است که می‌تواند مشکلات انتقال صد‌ا از د‌یوار‌های آپارتمان‌ها در کشور را برطرف کند.

مدیرعامل شرکت پشم شیشه ایران گفت: این شرکت با بیش از نیم قرن سابقه، ۷۰درصد پشم شیشه کشور را تولید می‌کند.

باقری با بیان اینکه شرکت پشم شیشه ایران اولین و بزرگ‌ترین تولیدکنند‌ه عایق‌های حرارتی و صوتی و نخستین تولیدکنند‌ه عایق‌های رطوبتی پیش‌ساخته با نام تجاری ایزوگام است، افزود: تولید عایق‌های رطوبتی با این نام سبب شد که ایزوگام پسوند همه عایق‌های رطوبتی در ایران شود. وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در آذرماه امسال ۷۵۰ تن محصول در بورس کالا به فروش رساندیم، تصریح کرد: در راستای تحقق شعار در پنج سال اخیر شرکت پشم شیشه ایران توانسته است در سال ۹۹ با تکیه بر توان داخلی، بومی‌سازی و تامین به موقع مواد اولیه جهش تولید را رکورد بزند.

به گفته باقری، ایجاد خط‌های جدید تولید نخ شیشه با ظرفیت ٣٠هزار تن در سال یکی از طرح‌های توسعه این واحد تولیدی است که علاوه بر تامین نیاز داخل کشور به دیگر کشور‌ها هم صادر می‌شود. مدیر عامل شرکت پشم شیشه ایران با بیان اینکه ماهانه ۹هزار تن پشم شیشه در این شرکت تولید و نیاز کشور را تامین می‌کند، افزود: د‌ر حال حاضر ۱۸۵ نفر د‌ر این شرکت مشغول به کار هستند. باقری با بیان اینکه شرکت پشم شیشه یکی از شرکت‌های موفق در استان فارس است که به‌رغم وضعیت نابسامان اقتصادی همچنان در حوزه تولید، فروش، صادرات و سودآوری حرف‌هایی برای گفتن دارد گفت: به‌طوری‌که در سال ۹۹ بعد از ۵۷ سال فعالیت موفق به عبور از ظرفیت اسمی کارخانه شدیم و از ۹ هزار تن تولید به ۹هزار و ۷۰ تن رسیدیم. وی  همچنین گفت: تا پایان آذر ۹۹ توانسته‌ایم ۶ هزار و ۶۰۰ تن تولید در شرکت پشم شیشه داشته باشیم و تا پایان آذر ۹۹، معادل ۷ هزار و ۱۹۰ تن تولید داشته‌ایم که عملا در یک دوره ۹ ماهه نسبت به سال ۹۹ شاهد رشد ۸درصدی تولید  بوده‌ایم.

باقری همچنین از افزایش ۵۴درصدی فروش محصولات این کشور در ۹ ماه گذشته سخن گفت و افزود: صادرات شرکت امسال به خوبی انجام شده است که در واقع سال گذشته ۳۲۱ تن محصول را صادر کردیم، اما امسال ۷۱۱ تن محصول را توانسته‌ایم صادر کنیم. مدیرعامل شرکت پشم شیشه ایران کشور‌های مقصد هدف صادراتی شرکت پشم شیشه را ۱۰ کشور‌حوزه اوراسیا از جمله ترکمنستان، گرجستان، قزاقستان، ارمنستان، قرقیزستان، سوریه، عراق، عمان و قطر دانست.

 افزایش ۵۴درصدی فروش محصولات پشم شیشه/  خروج کارخانه در حداقل زمان ممکن

این مقام مسوول اعلام کرد: شرکت پشم شیشه ایران دو نوع محصول ایزوگام و پشم شیشه بیشتر ندارد که هر دو این محصولات برند اول خاورمیانه و منطقه هستند و طی ۱۰ سال گذشته حتی یک مورد شکایت صادراتی روی محصولات خود نداشته‌ایم و به لحاظ کیفی این ادعا را داریم که البته ادعای ما مبتنی بر واقعیت است که رشد صادراتی ما به ۱۰ کشور در سال گذشته خود مُهر تاییدی بر محصولات ماست.

مدیرعامل شرکت پشم شیشه ایران بیان کرد: پارسال (سال ۱۳۹۹) این شرکت ۱۷۸هزار دلار صادرات داشت، اما در ۹ ماه امسال حدود ۵۳۴هزار دلار و رشد صادراتی ۲۰۰درصدی داشته‌ایم.

او گفت: پشم شیشه یک محصول کاملا رقابتی است و تمام کشور‌های اطراف خود تولید‌کننده پشم شیشه هستند و سود شرکت در ۹ ماه امسال نسبت به سال گذشته افزایش ۵۴درصدی را به همراه داشته است. باقری گفت: برای جلوگیری از خروج ارز، اتلاف انرژی و استفاده از مخازن نفتی این شرکت تاکنون توانسته است موفق به تولید دو محصول به نام مینرال وول و رزیلینت بلنکت شود که محصول مینرال وول، یک عایق حرارتی و صوتی ساختمانی است که می‎تواند مشکلات امروز آپارتمان‌سازی در کشور را که همان بحث انتقال صدا از دیوار‎هاست با استفاده از این محصول در بدنه ساختمان‎ها مرتفع سازد.

وی  گفت: این محصول از طریق فرآیند مهندسی معکوس از روی محصولات شرکت‌های رقیب خارجی تولید شده و به نوعی بومی‌سازی دانش تولید است. این محصول رقیبی برای مینرال وول تولیدی ترکیه  است که بازار کشور‌های منطقه را در دست دارد.  باقری گفت: محصول رزیلینت بلنکت نیز که در مخازن نفتی و گازی کاربرد دارد یک عایق بسیار پرطرفدار در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است. تا پیش از این شرکت‌های نفتی، گازی و پتروشیمی، این عایق را از خارج از کشور وارد می‌کردند که در سال‌های اخیر به دلیل تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، واردات این محصول به سختی امکان‌پذیر بود. عمده رزیلینت بلنکت مصرفی شرکت‎های نفتی تا پیش از این، از آلمان وارد می‎شد.

 اراده و اقدام برای خروج کارخانه پشم شیشه از شیراز وجود دارد

مدیرعامل شرکت پشم شیشه ایران در ادامه از انتقال و خروج این کارخانه به منطقه ویژه اقتصادی شیراز در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

وی  گفت: برای انتقال شرکت پشم شیشه ایران به خارج از شهر شیراز علاوه بر اراده، اقدام هم وجود داشته است. به صراحت اعلام می‌کنیم که در بین شرکت‌هایی که باید از شیراز منتقل شوند قطعا یکی از این شرکت‌ها ما هستیم.

 باقری گفت: زمینی را به منظور انتقال کارخانه از محل فعلی به منطقه ویژه اقتصادی با مساحت ۸ هکتار  در سال ۸۸ خریداری کردیم و در واقع پروژه انتقال از همان تاریخ کلید خورد، اما عملا تا سال ۹۴ اتفاق خاصی نیفتاد، چون تامین منابع مالی نشده بود و اراده‌ای هم در سیستم‌های بالادست برای این قضیه وجود نداشت.

مدیرعامل شرکت پشم شیشه ایران گفت: اولین بار که این پروژه رنگ واقعیت به خود گرفت سال ۹۴ بود که باز متاسفانه به مدت پنج ماه بنا به دلایلی که عمده‌ترین آن تامین منابع مالی بود مجددا به حالت رکود فرورفت.

وی گفت: در راستای حفاظت از محیط زیست و مسوولیت‌های اجتماعی  از اواسط سال  ۹۸اراده محکمی برای انتقال کارخانه به خارج از شهر به‌وجود آمد. باقری با اشاره به اقداماتی که تا کنون انجام شده، گفت: پروژه با پیشرفت فیزیکی ۳۷درصد روبه‌رو است و بالغ بر ۱۱۰میلیارد تومان هزینه شده است که برای کل پروژه ۴۲۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است. مدیرعامل شرکت پشم شیشه ایران با اشاره به اینکه مبلغ ۴۲۰میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده از محل تسهیلات بانک‌ها، نقدینگی شرکت و مساعدت هلدینگ صدر تامین و شستا انجام می‌شود، گفت: هیچ‌کدام از فعالیت‌های انتقال وجود ندارد که قرارداد فعال نداشته باشد. البته یکسری قرارداد سال گذشته منعقد کردیم که قرارداد خارجی ما فعال شده است و تمامی فعالیت‌های باقی‌مانده از پروژه در قالب یک قرارداد epc  (صفر تا صد) با یک شرکت معتبر داخلی منعقد شده است. وی  گفت: در حال حاضر این شرکت داخلی در مجموعه پشم شیشه ایران استقرار دارد و نزدیک به ۲۰درصد از مبلغ قرارداد به عنوان پیش‌پرداخت را این شرکت (در محل کارخانه و منطقه ویژه اقتصادی) دریافت کرده است و امیدواریم براساس یک برنامه زمان‌بندی با حضور اصحاب رسانه و مسوولان استان کارخانه پشم شیشه  رابه خارج از شهر شیراز منتقل کنیم.