افزایش رضایت ذی‌نفعان با پشتیبانی از شبکه فروش توانمند

شماره روزنامه: ۵۲۳۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۸۷۵۰۲ شرکت ها

دنياي اقتصاد : پشتیبانی از شبکه فروش توانمند و قابل‌ اتکا تا حد زیادی می‌تواند به رضایت مشتری و حتی رضایت کارکنان شرکت کمک کند. مدیرعامل شرکت بیمه کوثر در دیدار و گفت‌وگو با کارکنان سرپرستی خراسان‌رضوی ضمن بیان این مطلب تصریح‌ کرد: حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از شبکه فروش، به عنوان حلقه واسط بین بیمه‌گر و بیمه‌گذار، بی‌تردید یکی از مهم‌ترین مسائلی است که همگان باید مدنظر قرار دهیم.

مجید مشعلچی‌فیروزآبادی افزود: شبکه فروش قوی علاوه بر اینکه خود از عملیات فروش منتفع می‌شود، می‌تواند از یک سو با صدور درست بیمه‌نامه طبق مقررات و آیین‌نامه‌ها تسهیل‌گر کار شرکت باشد و از سویی محصولی متناسب با نیاز مشتری ارائه دهد. وی کسب و افزایش رضایت مشتریان را نیز یک اولویت همیشگی دانست و گفت: من از همه کارکنان شرکت انتظار دارم با عمل به وظایف خود، رفتار حرفه‌ای، رعایت اخلاق اسلامی و حتی فراتر از آنچه شرع و قانون تعریف کرده است، تمام تلاش خود را برای دستیابی به رضایت مخاطبان شرکت به‌ویژه مشتریان به کار گیرند. با این روش، هم مشتری به مطالبات بر حق و خواسته‌های خود می‌رسد و هم شرکت می‌تواند متکی به مشتریان وفادار برای خدمت‌رسانی بهتر برنامه‌ریزی کند.

مدیرعامل بیمه کوثر با اشاره به اینکه توجه به کارکنان و جلب رضایت آنان یکی از سیاست‌های مهم ابلاغی شرکت در ابتدای سال‌جاری بوده است، تصریح‌ کرد: دغدغه برخی از همکاران درباره وضعیت استخدامی آنان را در نظر داریم و درباره آن بحث‌های کارشناسی و پیگیری‌های خوبی به عمل آمده است و امیدوارم به زودی خبرهای خوبی در این زمینه از طرف مدیریت اداری و پشتیبانی شرکت اعلام شود.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن