رشد ۱۰۰درصدی سود عملیاتی «ونوین» طی یک ماه

شماره روزنامه: ۵۲۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۷۷۹۹۶ شرکت ها

دنیای‌اقتصاد : بانک اقتصاد نوین در خرداد‌ماه ۱۴۰۰، موفق به کسب۳‌هزار و ۴۶۷ میلیارد ریال سود عملیاتی شد که این رقم نسبت به سود خردادماه ۱۳۹۹، حدود ۱۱ برابر و در مقایسه با اردیبهشت سال جاری بیش از ۱۰۰درصد رشد کرده است.

روند حرکت این  بانک  و تداوم رشد بی‌سابقه آن حاکی از به ثمر نشستن اصلاحات بنیادی «ونوین» در دو سال اخیر است. براساس اطلاعات منتشر شده در سامانه اطلاع‌رسانی ناشران (کدال)، بانک اقتصاد نوین در خرداد‌ماه ۱۴۰۰، حدود ۱۶هزار و ۵۶۴میلیارد ریال از محل واسطه‌گری مالی درآمد کسب کرده است. همچنین سود پرداختی به منابع تامین‌شده در این بانک به ۱۳هزار و ۹۷میلیارد ریال رسیده که مقایسه این دو رقم نشان از ثبت سود عملیاتی به میزان ۳ هزار و ۴۶۷میلیارد ریال در خرداد سال‌جاری دارد.

این بانک در ماه مشابه سال ۱۳۹۹، حدود ۶ هزار و ۳۶۴ میلیارد ریال درآمد از محل واسطه‌گری مالی کسب و در مقابل رقمی حدود ۶ هزار و ۵۸میلیارد ریال به منابع تامین ‌شده سود پرداخت کرده بود. سود عملیاتی بانک اقتصاد نوین در خرداد‌ماه سال گذشته حدود ۷/ ۳۰۶میلیارد ریال بود که این رقم در خردادماه امسال، بیش از ۱۱ برابر شده است. بنابراین گزارش سود عملیاتی بانک اقتصاد نوین در سه ‌ماه ابتدایی سال جاری به ترتیب ۱۴۹۲، ۱۷۲۶ و ۳۴۶۷میلیارد ریال بود که رقم تجمیعی آن در این سه ماه، به ۶۶۸۵میلیارد ریال رسید که حدود نیمی از آن در خرداد امسال محقق شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن