قائممقام بیمه دانا:
باید سراغ روشهای تازه در صنعت بیمه رفت
قائممقام بیمه دانا ضمن بیان مطلب فوق، با اشاره به اینکه عصر جدید، عصر شکوفایی است، موفقیت در عصر جدید را در گرو تغییر نگرش و رویکرد به تفکر کسبوکارمحور و تغییر مدل کسبوکار مبتنی بر توانمندی دانست و اظهار کرد: با حرکت از سیستم سازمانمحور بهسوی نگرش و رویکرد کسبوکارمحور میتوان فضای فکری تحول در صنعت بیمه را فراهم کرد. حسین حسینی افزود: اگر ما بتوانیم در صنعت بیمه کسبوکارهای مختلف را بشناسیم و پوششهای مختلف برای آنها تعریف کنیم، قادر خواهیم بود خدمات متنوعتری را به مشتریان این حوزه ارائه دهیم.
قائممقام بیمه دانا با ذکر این نکته که سازمانهای بزرگ و با سلسلهمراتب عریض و طویل، پاسخگوی نیازهای جامعه نیستند، خواستار نظام فکری کسبوکار محور در سازمانها شد و افزود: با توجه بهسرعت تحول در فضای کسبوکار، فنهای استاندارد و برنامهریزی و روشهای تخصیص دارایی، منسوخ شدهاند، لذا شرکتها به سیستمی نیاز دارند که ارزیابی و بهبود مستمر را فراهم و استفاده موثر از داراییهای تجاری (سخت) و سازمانی (نرم) را تضمین کند. حسینی ویژگیهای بنگاه اقتصادی مدرن ناشی از تفکر کسبوکارمحور را مورد اشاره قرار داد و گفت: انعطافپذیری در برابر تغییرات محیطی و نیازهای مشتری، چابکی در ساختار سازمانی، هوشمندسازی فرآیندها، فراهم کردن دسترسی عادلانه و مبتنی بر قانون به منابع مالی، در اختیار قرار دادن همه منابع و توان عملیاتی شرکت در اختیار همه مشتریان از طریق هوش مصنوعی، توسعه مشارکت در حل مسائل، توزیع قدرت، امکانات و فرصتها در تمامی سطوح سازمانی و ایجاد و توسعه ظرفیت برای بالندگی سرمایه انسانی توانمند، از جمله این ویژگیها است.
وی افزود: کسبوکارهایی موفق هستند که تغییر را پذیرا باشند و وقتی کسی تغییر را بپذیرد، در کسبوکار خود موفق خواهد بود. اکنون روشهای سنتی در حوزه بیمهگری باعث کندی روند انجام امور میشود، بنابراین باید سراغ روشهای تازه در صنعت بیمه رفت و مسیر سنتی را کوتاه کرده و با شتاب بیشتر در جهت روشهای نوین کسبوکار گام برداشت. قائممقام بیمه دانا در پایان اظهارات خود، ارتقای فرهنگ بیمه بین مردم جامعه را از اهداف اصلی این شرکت برشمرد و ابراز امیدواری کرد: در سایه تلاشهای کارکنان صف و ستاد بیمه دانا تا پایان سال جاری شاهد تحقق اهداف و برنامههای پیشبینی شده باشیم.