تصویب صورت‌های مالی سال ۹۹ شرکت سرمایه‌گذاری دستاورد دی

شماره روزنامه: ۵۱۸۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۶۹۳۸۶ شرکت ها

دنیای‌اقتصاد : مجمع عمومی‌عادی سالانه شرکت دستاورد دی (سهامی‌خاص) برای سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۹۹ با حضور ۱۰۰ درصدی سهامداران برگزار شد. هیات رئیسه این مجمع را آقایان بنی صفار به نمایندگی از شرکت بیمه دی به عنوان رئیس مجمع، بهروز قزلباش به عنوان ناظر اول و حدادیان به عنوان ناظر دوم و حسنی بهابادی مشاور حقوقی شرکت بیمه دی به عنوان دبیر جلسه عهده‌دار بودند.

پس از رسمیت جلسه و قرائت گزارش هیات‌مدیره توسط حدادیان به عنوان مدیرعامل شرکت و گزارش بازرس قانونی و حسابرس مستقل توسط نماینده موسسه حسابرسی فاطر، مجمع عمومی، ترازنامه و صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند۹۹ را مورد تصویب قرار داد. گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی نسبت به وضعیت و عملکرد صورت‌های مالی مقبول و بدون بند شرط بوده که نشان از شفافیت و انضباط در گزارشگری مالی شرکت داشته است.

براساس عملکرد مالی شرکت در سال ۱۳۹۹ سود خالص بیش از ۳.۱۰۲میلیارد ریال به دست آمده که در مقایسه با عملکرد سال ۱۳۹۸ حدود ۱۹۵ درصد رشد نشان می‌دهد. عمده این سود مربوط به سود حاصل از خرید و فروش سهام بوده که حدود ۹۷درصد از سود خالص شرکت را تشکیل داده است.

مجموع دارایی‌های شرکت در پایان سال ۱۳۹۹ بیش از ۵.۱۹۹ میلیارد ریال بوده که در مقایسه با سال قبل (۲.۱۲۲میلیارد ریال ) معادل ۱۴۵درصد رشد نشان می‌دهد. عمده دارایی‌های شرکت در سال ۹۹ (حدود ۴.۷۶۴میلیارد ریال) در رابطه با سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در سهام شرکت‌های بورسی بوده که ۹۲ درصد از کل دارایی‌ها را شامل شده است. عملکرد سرمایه گذاری‌های بورسی شرکت نشان از بازدهی ۱۶۸درصدی دارد که بالاتر از بازدهی ۱۵۵درصدی شاخص کل بورس و متوسط بازدهی صندوق‌های مشترک سرمایه‌گذاری و میانگین بازدهی شرکت‌های سرمایه‌گذاری مشابه بورسی (حدود ۱۵۲ درصد) بوده است و از این منظر شرکت موفقیت قابل قبولی در ایجاد ارزش افزوده برای شرکت بیمه دی به عنوان سهامدار اصلی کسب کرده است.

در این جلسه سهامداران تقسیم سودی معادل ۳۰۰۰ میلیارد ریال (۵۰۰۰ ریال به ازای هر سهم) را به تصویب رساندند که در طول مدت فعالیت شرکت بی‌سابقه بوده است. این مبلغ مستقیم به عنوان سود ناشی از سرمایه‌گذاری‌ها در صورت‌های مالی بیمه دی منعکس خواهد شد و معادل ۱.۲۰۰ ریال سود به ازای هر سهم برای سهامداران شرکت بیمه دی به ارمغان خواهد آورد.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن