یکپارچه سازی پروژه‌ها  تحت یک شبکه واحد

دوقلوهای دیجیتال بنا بر شرایط جدید و به‌روز تنظیم می‌شوند. دوقلوهای دیجیتالی قابلیت یادگیری از منابع مختلف (حسگرها و ...) و ارتقای خود برای ارائه و نمایش دوباره وضعیت به‌روز و موقعیت و شرایط پروژه در دنیای واقعی رادارند.

به این مساله از این دید نگاه کنید: دوقلوهای دیجیتالی در واقع نمایش و ظهوری از یک دارایی فیزیکی (مثل یک ساختمان، کارخانه، خط تولید، پالایشگاه) است، از سوی دیگر اینترنت اشیا شبکه‌‌ای از دستگاه‌های به‌هم‌پیوسته است که باعث فعال و ممکن شدن و رسیدن به دوقلوهای دیجیتالی است. هم‌راستا شدن این ابتکارات و خلاقیت‌ها، امکان استفاده از مجموعه داده‌ها را در لحظه می‌دهد و متضمن این موضوع است که مدل‌های دوقلوی دیجیتالی مشابه و قابل‌اعتماد و نزدیک به همزاد آن در دنیای واقعی است.

مدل‌های سه‌بعدی دارایی‌های فیزیکی پروژه‌ها پس از ادغام با یک جمع‌آوری اطلاعات بر بستر اینترنت اشیا می‌توانند به‌عنوان دوقلوی دیجیتالی شناخته شوند. سنسورهای نصب‌شده روی دستگاه‌ها و سیستم‌های در حال کار به‌صورت اتوماتیک اطلاعات را روی مدل سه‌بعدی بارگذاری کرده و شبیه‌سازی نزدیک به واقعیت از شرایط پروژه و بخش‌های مختلف و مرتبط با آن را در دنیای واقعی به وجود می‌آورد. با استفاده از این فناوری کنترل و مانیتورینگ وضعیت یک دارایی بهبود بسزایی خواهد یافت. دوقلوهای دیجیتالی بر اساس اطلاعات ورودی و منابع مختلفی که تغذیه می‌شوند، یاد می‌گیرند و خود را ارتقا می‌دهند. داده‌های بیشتر به معنای دقت بالاتر دوقلوی دیجیتالی است. هنگامی ‌که به یک شبکه گسترده و قابل‌اعتماد از دستگاه‌های متصل‌به‌هم وصل می‌شوید، می‌توان اطمینان حاصل کرد که یک دوقلوی دیجیتال داده‌های دقیق و مرتبط و صحیح را دریافت می‌کند.

شرکت فناورانه بنایار مهر از ایرانیان، عضو پارک علم و فناوری استان قم و ارائه‌دهنده خدمات نوین و فناورانه مبتنی بر مدل‌سازی اطلاعات ساخت (BIM) در کشور، با بهره‌گیری از نیروهای‌متخصص در عرصه صنعت و دانشگاه در حال بسط و توسعه و به‌کارگیری به‌روزترین فناوری‌های نوین در کشور و در موضوعات مختلفی چون BIM، دوقلوی دیجیتالی، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و ... است.