رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی عنوان کرد
موافق افزایش قیمت ماشینآلات کشاورزی نیستیم
در همین راستا رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با اشاره به درخواست کارخانههای ماشینآلات کشاورزی برای افزایش قیمت کالاها گفت: ما موافق افزایش قیمت ماشینآلات کشاورزی نیستیم. یکمیلیون و ۲۰۰ هزار نفر از بهرهبرداران بخش کشاورزی در شالیزارها هستند که ۹۰ درصد از آنها مکانیزه کار میکنند.
کامبیز عباسی در رابطه با افزایش قیمت ماشینآلات کشاورزی عنوان کرد: بسیاری از شرکتها از مجموع حدود ۲۵۰ شرکت عرضهکننده فعال در حوزه ماشینآلات، ادوات و تجهیزات کشاورزی همراه با مرکز مکانیزاسیون، قیمت کالای خود را مدیریت کرده و سود خود را کاهش دادند و رابطه دوستانهای با کشاورزان دارند؛ این در حالی است که تعداد اندکی از شرکتها در این زمینه همکاری نداشتند و مرکز را تحتفشار قرار دادند که در راستای حمایت از بخش کشاورزی و با توجه به ثبات قیمت محصولات کشاورزی در ازای فصل زراعی منصفانه نیست که قیمتهای لحظهای موردقبول و تایید این مرکز قرار گیرد.
وی تصریح کرد: واقعیت بخش کشاورزی، ارتقای وضعیت تولید در سالهای اخیر، ارتقای وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی و افزایش ضریب و درجه مکانیزاسیون در بیشتر محصولات زراعی و باغی و دام و طیور و آبزیپروری کشور بوده که با بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در دولت یازدهم و دوازدهم در این حوزه برگ زرینی از ارتقای بهرهوری و تولید اقتصادی محصولات کشاورزی است.
عباسی ادامه داد: تراکتورسازی ایران باوجود شیوع بیماری کرونا،از اول سال تاکنون ۷۴۵۰ دستگاه تراکتور تحویل کشاورزان داده و در حوزه کاشت محصولات زراعی با وجود همه محدودیتها در سال زراعی جدید و صرفا با تکیه بر تولید داخل بیش از ۲۳۰۰ دستگاه بذرکار به ناوگان بذرکارهای کشور افزوده و با ۵۳ هزار بذرکار کشت پاییزه امسال میشود.