همچنین با تمدید بیش از ۸۴درصد از بیمه‌شدگان یک اقدام بی‌نظیر انجام شد. او افزود: جذب بیش از ۵۴۰هزار نفر بیمه‌شده جدید پس از استقرار دولت مردمی سیزدهم، از مهم‌ترین اقدامات بود. دولت در خصوص سیاست‌های افزایش رفاه اقشار کم‌برخوردار و آسیب‌پذیر جامعه، توسعه چتر بیمه‌ای در مناطق روستایی و عشایری، کاهش فاصله طبقاتی و نیز مهاجرت معکوس از شهر به روستا اهتمام ویژه‌ای داشته است. مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به تدوین برنامه پنج‌ساله گفت: بیش از سه‌هزار نفر ساعت مشورت و کار تخصصی برای نخستین‌بار در مدت ۱۷ سال فعالیت صندوق، برنامه راهبردی با مشارکت همه صاحبان فرآیند، مدیران و کارگزاران برتر در مجموعه صندوق از سراسر کشور تدوین شد و به ‌طور رسمی از ابتدای سال گذشته وارد فاز عملیاتی و اجرایی شد.

او گفت: برای نخستین بار «قرارگاه کرامت» در دهه کرامت با رمز «یا علی بن‌ موسی الرضا» با هدف جذب حداکثری پوشش بیمه اجتماعی افراد فاقد بیمه تشکیل شد که به صورت هفتگی و به پشتوانه ساعت‌ها مطالعه کارشناسی همکاران با حضور مسئولان ذیربط و با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با سازمان‌ها و نهادها در حال فعالیت است. برقراری ادامه داد: ضرورت تشکیل قرارگاه کرامت ناظر بر اسناد بالادستی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر برخورداری یکایک افراد جامعه از تامین اجتماعی است. او تاکید کرد: جامعه هدف صندوق انسان‌های بسیار شریف و قانعی هستند و این وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند.

همه تلاش‌ها باید برای هم‌افزایی در جذب بیمه‌شده جدید باشد. در همین راستا با دستگاه‌های همسو، اداره‌ها و نهادهای مختلف با اهداف مشترک و با محوریت جامعه کشاورزان، روستاییان و عشایر مانند معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهوری، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضعفان و بسیاری از ارگان‌های مرتبط با این موضوع در حال همکاری هستیم. مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به وضعیت صندوق گفت: پایداری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با مطالعات کارشناسی و علمی همراه با اقدامات انجام شده در دولت مردمی سیزدهم تا سال ۱۴۲۲ خورشیدی مثبت شد.

او بیان کرد: با توجه به اینکه سطوح درآمدی به‌ عنوان یک مساله جدی برای صندوق‌ها به شمار می‌رود و در سال‌های اخیر به دغدغه جدی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تبدیل شده بود، با خرد جمعی، تلاش و پیگیری‌های مدیران و همکاران پرتلاش صندوق برای نخستین‌بار توانستیم با افزایش ۶۰درصدی در سطوح درآمدی و ارتقای بهینه سرمایه‌گذاری‌ها و منابع مالی صندوق، دو سطح درآمدی به سطوح درآمدی هشتگانه صندوق اضافه کنیم که با اقبال عمومی مردم در شهرهای مختلف کشور مواجه شد و بارقه امید در دل جامعه هدف ایجاد کرد.

برقراری خاطرنشان کرد: مجموعه تصمیمات اتخاذ‌شده در ستاد مرکزی صندوق که با مشارکت فعال مدیران استانی همراه معاونان و مدیران ستادی موجب شد جایگاه مدیریت‌های صندوق در استان‌ها ارتقا یافته و در نتیجه مدیران ارشد استان در تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی و اجتماعی از نظرات مدیران استانی صندوق استقبال کنند. او با اشاره به افزایش بودجه صندوق گفت: با پیگیری‌های متعدد در سطوح مختلف اجرایی از مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد تصمیم‌گیر در دولت و وزارت متبوع، بودجه صندوق با رشد ۱۶۷درصدی از یک‌هزار و ۵٠میلیارد تومان به چهارهزار میلیارد تومان، نشان از توجه ویژه دولت مردمی سیزدهم به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر دارد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: در راستای اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌های تحولی دولت مردمی سیزدهم و تاکیدات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر توجه ویژه به معیشت روستاییان و عشایر، افزایش سطح کمی و کیفی خدمات قابل‌ارائه به بیمه‌شدگان تحت پوشش و جلب رضایتمندی ایشان، ۲۲هزار فقره تسهیلات به ارزش ۹۶۰میلیارد ریال بدون ضامن و بدون مراجعه به بانک توسط صندوق برای اولین‌بار به مستمری‌بگیران صندوق پرداخت شد.