معاون امور تعاون گفت: در دوره‌‌‌های مختلف حلقه مفقوده توسعه بخش تعاون، نبود باور به نقش و جایگاه تعاون در اقتصاد کشور بوده است. وی خاطرنشان کرد: تنها مسیر رشد و توسعه بخش تعاون، اعتقاد به مردمی‌‌‌سازی و سپردن امور به دست آحاد مردم جامعه است. مسکنی تصریح کرد: بهترین و شایسته‌‌‌ترین مدل در کشور برای اجرای اصل ۴۴ و واگذاری‌‌‌ها، مدل مردمی تعاون است. وی عضویت اتاق تعاون ایران در هیات‌مدیره اتحادیه بین‌المللی تعاون (ICA) را شروع یک اتفاق بزرگ دانست و افزود: با اتحاد و انسجام بخش دولتی و مردمی تعاون، می‌‌‌توان بخش تعاون ایران را به بازیگر تعیین‌‌‌کننده در عرصه دیپلماسی اقتصادی تبدیل کرد.

رئیس اتاق تعاون ایران نیز در همایش گرامیداشت روز جهانی تعاون اظهار کرد: ایجاد ارتباط با دنیا و توسعه روابط خارجی کشور با هدف توسعه اقتصادی و تجاری در اتاق تعاون ایران دنبال می‌شود. بهمن عبداللهی با بیان اینکه سیاست دولت سیزدهم مبتنی بر افزایش ارتباطات بین‌المللی به‌ویژه با کشورهای همسایه است، افزود: اتاق تعاون ایران نیز در راستای سیاست‌‌‌های کلی کشور درصدد توسعه ارتباطات اقتصادی خود با سایر کشورهاست. وی با اشاره به مزیت‌‌‌های عضویت در هیات‌مدیره ICA تصریح کرد: حضور اتاق تعاون در مجامع بین‌المللی در شرایطی که کشور دچار تحریم‌‌‌های ظالمانه است، می‌‌‌تواند نقش کشور را در عرصه دیپلماسی اقتصادی تثبیت کند. در این همایش تفاهم‌‌‌نامه همکاری مشترک مرکز پژوهش‌‌‌های مجلس و اتاق تعاون ایران به امضا رسید. زاهدی‌‌‌وفا از بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران نیز به دلیل انتخاب‌شدن در هیات‌مدیره اتحادیه بین‌المللی تعاون (ICA) تقدیر کرد.

همایش گرامیداشت روز جهانی تعاون با حضور محمد‌‌‌هادی زاهدی‌‌‌وفا سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهدی مسکنی معاون امور تعاون، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌‌‌های مجلس شورای اسلامی و مهدی عیسی‌زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.